Gazete Vatan Logo
Magazin Mayıs Kraliçesi 9. bölüm fragmanında Nehir tehlikede-izle

Mayıs Kraliçesi 9. bölüm fragmanında Nehir tehlikede-izle

Show Tv ekranının sevilen dizisi Mayıs Kraliçesi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Mayıs Kraliçesi 9. bölüm fragmanında Nehir evi terkediyor. Mayıs Kraliçesi 9. bölüm fragmanında ortaya çıkan gerçekler Nehir'in hayatını tehlikeye sokuyor. Mayıs Kraliçesi 9. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Mayıs Kraliçesi 9. bölüm fragmanında Nehir tehlikede-izle

MAYIS KRALİÇESİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Alper’in Dilara’ya evlilik teklifi başta Nehir olmak üzere herkesi şoka uğratmıştır. Bu teklif üzerine Alper ile konuşan Nehir büyük bir yıkım yaşar ve İstanbul’u terk etmeye karar verir! Dilara’ya aşık olduğunu söyleyen Alper bu evlilik konusunda son derece kararlıdır! Nehir’in İstanbul’u terk edeceğini öğrenen Oğuz, Nehir’i durdurmak için elinden geleni yapacaktır.

Öte yandan Feryal, Yiğit’e Nehir’in öz yeğeni olduğunu söyler! Yiğit Nehir’in öz yeğeni Ece olduğu gerçeği ile yüzleşirken, Ceylin de Celil’in DNA raporunu değiştirdiğini öğrenir! Yiğit ve Ceylin bundan sonra ne yapacaktır! Dilara ve Alper’in ilişkisine onay vermeyen Bora eğer bu evlilik gerçekleşirse, Asu’nun öz anneleri olmadığını Dilara’ya söyleyecektir! Bora Asu’yu bu gerçekle tehdit edince ortalık karışır!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Mayıs Kraliçesi”nin 8. bölümünde; SMDR Denizcilik şirketinin 60.Yılı şerefine büyük ve gösterişli bir parti düzenleyen Sencer, dostunu düşmanını bu partiye davet eder.

Haberin Devamı

Sencer’in amacı yıkılmadığını ve Aytekin ailesinin gücünü herkese göstermektir. Ancak partide öyle anlar yaşanır ki, tüm davetlilerin dudağı uçuklayacaktır. Asu, öz kızının Nehir olduğunu partide açıklayacak, Nehir’den ayrılan Alper Dilara’ya partinin ortasında evlenme teklifi edecektir! .Tüm bu yaşananlara Sencer’in tepkisi merak konusudur.

Öte yandan partiye Başsavcı Yiğit’i de davet eden Sencer, Yiğit için kötü bir sürpriz hazırlamıştır. Savcılıktaki köstebeğin peşine düşen Yiğit, öğrendikleri karşısında şoka uğrarken, Celil Asu ve Nehir’in bir araya gelmemesi için sinsice bir plan hazırlamıştır