Gazete Vatan Logo
Magazin Mayıs Kraliçesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Mayıs Kraliçesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Mayıs Kraliçesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Mayıs Kraliçesi 6. bölüm fragmanında işler iyice karışıyor. Mayıs Kraliçesi 6. bölüm fragmanı ve son bölüm hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

Mayıs Kraliçesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show Tv'nin yeni sezon bombası Mayıs Kraliçesi 6. bölümünde tansiyon yüsekliyor. Genç ve deneyim isimlerin başrollerinde yer aldığı Mayıs Kraliçesi 6. bölümünde Celil'i kötü bir sürpriz bekliyor.

Salı akşamlarının dram yüklü yeni dizisi Mayıs Kraliçesi 6. bölümü ile devam ediyor. Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin'in kadrosunda yer aldığı Mayıs Kraliçesi'nin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler var. Sevdiği adamın babası tarafından istenmeyen Nehir, Oğuz ile Alper arasında kalırken; Celil yeni planlar kuruyor. Soluk soluğa izlenecek sahneleriyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Mayıs Kraliçesi 6. bölümü 15 Aralık Salı akşamı Show TV'DE...

Her şeyi öğrenen Alper şimdi ne yapacak?
Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesini konu alan Mayıs Kraliçesi yeni sezonda izleyicilerin ilgi odağı olacak.
Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği Mayıs Kraliçesi’nin yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt üstleniyor.

Haberin Devamı

MAYIS KRALİÇESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MAYIS KRALİÇESİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Mayıs Kraliçesi”nin 5. bölümünde; Nehir ve Alper’i ayırmak için elinden ne gelirse yapan Celil, artık son kozlarını oynamaktadır. Nehir ve Alper’i ayırması için Feryal’e para veren Celil’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Dilara Nehir’i akşam yemeği için eve davet eder. Nehir, yemekte Celil ve Alper ile karşılaşır. Tüm uğraşlarına rağmen Nehir’i çevresinde uzaklaştırmayan Celil çılgına döner.

Celil’in artık tek bir çaresi vardır! Yemekte yaşanacaklar büyük bir merak konusudur! Alper, on bir yaşındayken Nehir’i kaçırıp öldürmeye çalışan kötü adam Saffet ile yüzleşir. Saffet’in itirafları, Alper’e büyük bir şok yaşatır.

Alper, herkesin kaderini değiştirecek büyük bir sırrı öğrenmiş olur! Öte yandan Nehir ve Alper’in sevgili olduklarını öğrenip büyük bir yıkım yaşayan Oğuz ise Nehir’e olan aşkını kalbine gömmeye çalışsa da başarılı olamaz. Oğuz, hiç ummadığı anda, Nehir’in en büyük yardımcısı olacaktır. Artık Nehir’in ona daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünen Oğuz, Alper ile savaşmaya kararlıdır!

Haberin Devamı