Gazete Vatan Logo
Magazin Mahsun Kırmızıgül sahneleri neden bıraktığını ilk kez açıkladı!

Mahsun Kırmızıgül sahneleri neden bıraktığını ilk kez açıkladı!

Geçtiğimiz gün Şişli'de görüntülenen ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, gazeteciler ile sohbet etti. Geçmiş yıllardaki sahnelerinden bahseden Mahsun Kırmızıgül, "Eski seyirci kaliteli değildi" diyerek hayranlarını kızdırdı.

Mahsun Kırmızıgül sahneleri neden bıraktığını ilk kez açıkladı!

16 yıl aranın ardından sahnelere dönen şarkıcı Mahsun Kırmızıgül geçtiğimiz gün Şişli'de basın mensuplarıyla sohbet etti. Mahsun Kırmızıgül "Filmlerime ve konserlerime çok ilgi göstermişlerdi. Yıllar sonra onlarla buluşacağım için çok heyecanlıyım. Maliyetli olmasın diye ekibini getirmeyen şarkıcı arkadaşlarım var. Ben prensip olarak öyle yapmıyorum. 40 kişilik bütün ekibimle Avrupa turnesine çıkacağım" ifadelerini kullandı.

Sahne özlemini de dile getiren Kırmızıgül, "Yıllar önce sahnemi izlemeye gelen dinleyiciler kaliteli değillerdi ve beni çok üzüyorlardı. Mikrofonu bırakma sebeplerimden biriydi bu durum. Yıllarını bu işe vermiş bir sanatçıya saygılı olmak zorundasın. Şimdi dinleyiciler çok daha kaliteli. Ailesiyle geliyorlar. Yıllar sonra ülkemizin bu seviyeye gelmiş olması beni çok mutlu ediyor. Kendi müziğimize ve kültürümüze sahip çıkmamız gerekiyor. Bir özentilik var. Dünyanın en iyi müziğine sahip bir ülkeyiz. Buna sahip çıkmalıyız. Yeni sanatçılarımızın da sahip çıkması gerekir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı