Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Kocamın Ailesi dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dün akşam yayınlanan yeni bölümün ardından Kocamın Ailesi 57. bölümde neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı. Peki Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Çocuklarından biri 25 yıl önce kaybolmuş, geleneksel, kalabalık bir Türk ailesini ekrana taşıyan, Ar Apartmanı'nda yaşanan gelişmeleri ekrana getiren Kocamın Ailesi yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Kocamın Ailesi dün akşam yayınlanan yeni bölümünün ardından izleyenler merakla 57. bölüm fragmanı'nı beklemeye başladı. Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Her şeyini kaybeden Hakan, tek varlığı olan Pelin'i almak için Ar ailesinin ocağına ateş düşürmekten çekinmez. Pelin babasıyla gitmeyi mi seçecek? Kızını kaybeden Tülay'la Cücü'nün arası giderek gerilmekte. Köşeye sıkışan Cücü'nün seçimi, herkesi daha üzmekten başka bir işe yaramıyor.

Kocamın Ailesi yeni bölümünde Güneş'le Tarık'ın geçmişi aydınlatma çabaları ise küçük bir çocukla hayatlarının kesişmesine neden oluyor. Mukadder, Hikmet ve Rıza ise sonunda evlatlarının kaderini belirleyen isme ulaşıyor.

Haberin Devamı