Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanında gerilim artıyor!

Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanında gerilim artıyor!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 50. bölüm fragmanı yayınlanan Kiralık Aşk nefesleri kesecek bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanı...

Kiralık Aşk 50. bölüm fragmanında gerilim artıyor!

Başrollerinde yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve doğal güzelliği ile göz kamaştıran Elçin Sangu'nun rol aldığı dizi Kiralık Aşk izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 50. bölüm fragmanı yayınlanan Kiralık Aşk'ın yapımcılığını Ortaks Yapım üstleniyor. Soluk soluğa taki edilen Kiralık Aşk her Cuma saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

KİRALIK AŞK 50. BÖLÜM FRAGMANI

DEFNE VE ÖMER CEPHESİNDE İŞLER KIZIŞIYOR!

Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede? Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler.

Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?

Kiralık Aşk, heyecan ve aşk dolu 50. Bölümüyle Cuma akşamı 20:00’da Star’da!

Yayın Günü: 3 Haziran Cuma

Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Defne ve Ömer’in aşkına yaz geldi! Aşk dolu tam 2 gün! Defne, Ömer için evden kaçıyor. Bu romantik hafta sonu sürpriz olaylara gebe! Sinan, Koray’ın yarenliğinde büyük kararlar alıyor. Heyecan dorukta! Neriman’ın ise yepyeni planları var.
Ve büyük gün geldi çattı. Etekler zil çalıyor. Neriman’lar Defne’yi istemeye geliyor. Peki Defne neden tedirgin? Beklenmedik bir misafir tüm dengeleri yerinden oynatıyor. Ömer’i dehşete düşüren bu büyük olay ne.
KİRALIK AŞK KÜNYE VE OYUNCULAR
Yapım: Ortaks Yapım Yapımcı: Müge Turalı Pak
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi
Defne
Elçin Sangu
Ömer
Barış Arduç
Sinan
Salih Bademci
Yasemin
Sinem Öztürk
Neriman
Nergis Kumbasar
Necmi
Levent Ülgen
Hulusi
Ferdi Merter
Esra
Melisa Giz Cengiz
Türkan
Hikmet Körmükçü
İsmail
Kerem Fırtına
Nihan
Sanem Yeles
Koray
Onur Büyüktopçu
Serdar
Osman Akça
Sude
Melisa Şenolsun

Haberin Devamı