Gazete Vatan Logo
Magazin Hodor Türkiye'ye geliyor

Hodor Türkiye'ye geliyor

Son zamanların en popüler televizyon dizilerinden Game of Thrones'un bir vuruşta kıtaları oynatan ama kedi gibi munis, koca kalpli devi Hodor; garajistanbul'u ziyaret ediyor

Son zamanların en popüler televizyon dizilerinden Game of Thrones'un bir vuruşta kıtaları oynatan ama kedi gibi munis, koca kalpli devi Hodor; garajistanbul'u ziyaret ediyor.

Yılın son cumartesi gecesi Istanbul, ‘Game of Thrones’ dizisinin efsane karakteri ‘Kristian Nairn’i yani ‘Hodor’u ağırlamaya hazırlanıyor.

İzlenme rekorları kıran ödül şampiyonu dizide Kristian Nairn’in cüssesinde hayat bulan ‘Hodor’ karakterinin yanısıra, diziden de geriye dayanan DJ kariyeriyle karşımıza çıkan Kristian Nairn ilk defa 27 Aralık Cumartesi gecesi ülkemize konuk oluyor!

Son zamanların en popüler televizyon dizilerinden Game of Thrones’un bir vuruşta kıtaları oynatan ama kedi gibi munis, koca kalpli devi Hodor; garajistanbul’u ziyaret ediyor. Kıpır kıpır ritimleriyle bu kez de bizleri yerimizden oynatmaya hazırlanıyor. Kristian Narin’in melodileri,

“Acaba dizide kulüp olsa neler çalardı?” sorusunu yanıtlıyor. Game of Thrones izleyen izlemeyen herkesin çok eğleneceği 27 Aralık gecesine herkes davetli!

Eğer dans etmeyi seviyor ve iyi vakit geçirmek istiyorsanız Rave of Thrones partisine kostümle gelmenizi teşvik ediyoruz.

Haberin Devamı

Avantajlı dönem ön bilet: 50 TL

Ön bilet: 60 TL

Etkinlik kapı satış: 80 TL