Gazete Vatan Logo
Magazin Hiçbir zaman hırslarım olmadı

Hiçbir zaman hırslarım olmadı

Star TV’de ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları son dönemin dikkat çeken yapımlarından biri oldu. Dizideki hırslı bir aşığı canlandıran Nil karakteri ile ekrana gelen Tuğba Melis Türk ile oyunculuğa yaklaşımını konuştuk

Hiçbir zaman hırslarım olmadı

Sizi en son Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde görmüştük, şu an bu projede Nil karakteri ile karşımızdasınız. Projeye dahil olma sürecinizi anlatır mısınız?

Projeye dahil olmam çok sürpriz bir şekilde oldu. Bir anda Avşar filmde buldum kendimi o gün görüştük ve ertesi gün kostüm provasındaydık. Heyecanlıyım çok güzel bir iş oldu. Beraber güzel bir yola çıktık.

“Nil” nasıl bir kadın?

Nil ile ilgili çok fazla bir şey söyleyip sürprizini kaçırmak istemem. Sadece şunu söyleye bilirim; Nil hırslı bir kadın. İstediğini almadığında dünyayı başınıza yıkabilicek, tutkulu, aşık bir kadın.

Kendinize benzetiyor musunuz oynadığınız karakteri?

Hayatım boyunca hırsları olan bir insan haline dönüşmedim. En önemlisi de Nil gibi insanlara sınıf ayrımıyla hiçbir zaman tavır takınmadım.

Modellik bir maceraydı

Egemen ailesi ile Nil’in nasıl bir ilişkisi var? Egemen yalısı Nil’in de markajında mı?

Egemen yalısı Nil’in markajından hiçbir zaman çıkamayacak. Söylemiştim Nil hırslı bir kız. Maddi güç var elinde. Nil insanları ezmeyi seven, sınıf ayrımı yapan, herkese haddini bildiren bir kız.

Haberin Devamı

Dizi ilk fragmanından itibaren “sahici” bulundu, sizin hikayeye ilişkin duygunuz nasıl?

Biz tüm ekip olarak güzel bir yola çıktık. Kendi içimizde çok güzel bir enerji yakaladık. Eminim ki bu da seyirciye en güzel şekilde yansıyacak.

Kariyerinizi oyunculuk üzerine kurmaya kararlısınız. Mankenlikle ilgili hala teklif alıyor musunuz?

Benim her zaman önceliğim oyunculuk oldu. Konservatuar okurken modellik macerası yaşamak istedim ve Best Model yarışmasına girdim. Orada birinci olunca işler değişti. Modellik yapmaya başladım. Modelliği canım istediği zaman yapıyorum. Güzel işler olduğunda yine arada modellik yapıyorum.