Gazete Vatan Logo
Magazin Gamsız Hayat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Gamsız Hayat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Show tv ekranlarının yeni dizisi Gamsız Hayat dün akşam nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan Gamsız Hayat dizisinde heyecan dolu sahneler yaşandı. Peki Gamsız Hayat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Gamsız Hayat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Yapımcılığını, Koliba Film’in, yönetmenliğini ise Hakan Gürtop’un üstlendiği “Gamsız Hayat” dizisinin başrollerini Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar paylaşıyor. Dün akşam ekrana gelen nefes kesen son bölüm ardından Gamsız Hayat 6. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Gamsız Hayat 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

GAMSIZ HAYAT SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GAMSIZ HAYAT SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Gamsız Hayat”ın 5. bölümünde; Mert’in Tayfun Hoca’nın başına gelenleri öğrenmek için kurduğu plan işe yaramış, Ela genç adama âşık olmuştur. Kaan, ilişkilerini öğrenince deliye döner. Ela’nın anne babası da onları ayırmak için devreye girer. Ancak birbirlerinden vazgeçmeye niyetleri yoktur. Ta ki Ela, Mert’in mahallesinde linç edilmekten son anda kurtulana kadar...

Ela, suçluluk duygusu ve bunca nefret ve öfkenin hedefi haline gelmesiyle birlikte, hemen Amerika’ya gitmeye karar verir. Bu, Mert’in genç kızdan gerçekleri öğrenme planının suya düşmesi demektir. Tayfun’un intikamını alabilmek için Ela’yı durdurmak zorundadır. Ancak çok geçtir; Kaan ve Ela çoktan havaalanına gelmişlerdir.

Haberin Devamı

GAMSIZ HAYAT 4. BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Mert'in tehlikeli aşk oyunu!
“Gamsız Hayat”ın 4. bölümünde; Levent, yıllar sonra karşısına çıkan eski aşkı Asiye’nin isteğiyle, oğlu Kaan’ı fabrikadan alır. Kaan, cezasının bittiğini düşünerek sevinir. Ancak onun için asıl tehlike, Aslı’nın Tayfun Hoca olayıyla ilgili bildikleridir. Mert ise, Ela yüzünden intihar etmiş görünen Tayfun abisinin başına gelenleri aydınlatmak için hayatının oyununu oynamaya başlar.
Ela’nın kendisine olan ilgisini kullanacağı bu aşk oyununda, en önemli yol haritası Tayfun’un günlüğüdür. Ancak Ela’nın köydeki babaannesini ziyaret etmek için yaptıkları romantik yolculuk, ikisinin de duygularını beklenmedik şekilde etkileyecektir. Yaşanan aksilikler sonucu, aynı gece Mert’in söz verdiği halde Nurcan’ın doğum günü kutlamasına gidememesi ise, ölümcül bir tehlikeye sebep olacaktır.

Haberin Devamı