Gazete Vatan Logo
Magazin Evli Ve Öfkeli 20. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Evli Ve Öfkeli 20. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Atv ekranının sevilen dizisi Evli Ve Öfkeli 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamı ekrana gelen Evli Ve Öfkeli 20. bölüm fragmanında yeni bir macera yeni olaylar yaşanacak. Evli Ve Öfkeli 20. bölüm fragmanı izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak. Evli Ve Öfkeli 20. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Evli Ve Öfkeli 20. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşkını itiraf etmeye hazır olan Esra, Murat'ın kapısındadır. Kapıyı Didem'in açması Esra'da hayal kırıklığı yaratır. Esra için planlamadığı bir akşam başlamaktadır. Murat ise Esra'nın geliş sebebini öğrenmekte ısrarcıdır. Mine, Hikmet Hanım'ın söylediklerini duymuş, hazmedememiştir. Bu durum Cenk ile aralarının açılmasına sebep olur.

Bir hasta yakını, minnet duygusu ile Cenk ve Mine'ye sevgililer günü jesti yapar; oteline davet eder. Araları açık olan ikili teklife sıcak bakmaz. Mine, kızlar ile birlikte otele gitmeye karar verir, zira Cenk'in bu tatili değerlendirmeyeceğine emindir. Fakat gene planlar tutmaz, kızlar otele gittiğinde karşılarında Cenk, Tarık, Murat ve Macit'i görürler. Bu beklenmedik karşılaşma sürprizlerle dolu bir tatili müjdelemektedir.

Haberin Devamı