Gazete Vatan Logo
Magazin Evli Ve Öfkeli 15. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Evli Ve Öfkeli 15. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Atv ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Evli Ve Öfkeli 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Evli Ve Öfkeli 15. bölüm fragmanı ile izleyenleri çok eğlendirecek Evli Ve Öfkeli 15. bölüm fragmanında Cihan'ın kaza haberi Murat Komiserin Esra'ya aşkını açıklamasına engel olur. Evli Ve Öfkeli 15. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Evli Ve Öfkeli 15. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dilek, Tarık'a uygun bir sevgili olmaya karar verir. Bunun yolu da zayıflamaktan geçmektedir. Murat, Esra Cihan'dan boşanır boşanmaz ona âşık olduğunu söylemeye karar verir. Artık onu hiç bir şey durdurmayacaktır. Boşanma davası günü gelir, çatar. Cihan ortada yoktur. Mahkemeye gelmezse dava ertelenecektir. Seray yerle bir olan imajı yüzünden işsiz kalmıştır. Bir televizyon kanalından ilginç bir teklif gelir. Seray, ücreti duyuna kadar teklifi kabul etmeyecektir. Mine ile Cenk'in çok heyecanla bekledikleri ilk buluşmaları felaketle sonuçlanır.

EVLİ VE ÖFKELİ 14. BÖLÜM TIKLA İZLE

Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

Haberin Devamı