Gazete Vatan Logo
Magazin Eve Dönüş 12. bölüm fragmanında yüzleşme vakti-izle

Eve Dönüş 12. bölüm fragmanında yüzleşme vakti-izle

Atv ekranlarının aksiyon dozu yüksek dizisi Eve Dönüş 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Eve Dönüş 12. bölüm fragmanında Kürşat hastanede can çekişir. Eve Dönüş 12. bölüm fragmanında Leyla Canan'ı köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. Eve Dönüş 12. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Eve Dönüş 12. bölüm fragmanında yüzleşme vakti-izle

Eve Dönüş 12. bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Eve Dönüş 12. yeni bölüm fragmanları izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Eve Dönüş dizisi yeni bölümünde Sinsi planlar gizli aşklar ve ihtiraslar ortaya çıkıyor. Başrollerini Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun ve İpek Erdem'in paylaştığı Eve Dönüş 30 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da ATV'de

EVE DÖNÜŞ 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zehirlenen Kürşat hastanede ölümle pençeleşirken, Yusuf kendisini kimin öldürmek istediğini bulmaya çalışır. Leyla son anda vazgeçse de, Canan'la Aras'ın öpüşürken çekilmiş fotoğrafı basında çıkar. Canan iyice köşeye sıkışmıştır.

Canan'ın, Elif'e yaptığı eziyetin sonu bir türlü gelmeyince, Leyla, artık Canan'a dur demeye karar verir. Ama yapacağı şeyin sonuçlarını hesaplayamaz. Sevda, tam hayatım düzene giriyor derken beklenmedik bir sürpriz her şeyi alt üst eder! Yusuf Vedat'ın bir açığını yakalamaya çalışırken, en başından beri olan bitenden şüphelenen Yılmaz, büyük sırra ulaşır.

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla'nın söylediklerine inanmayan Yusuf, konaktan ayrılmadan önce Kürşat'a, Derviş'in hesabını sorar ve kavgaya tutuşurlar. O kargaşada Elif, Canan'ın elinden zor kurtulur. Yusuf ise sonuçlarını düşünmeden Leyla ve Elif'i alıp götürür.

Kürşat, Yusuf'tan şikayetçi olur. Derviş'in Kürşat yüzünden öldüğünü öğrenen Meryem, Kürşat'ı öldürüp abisinin intikamını almaya karar verir. Canan, Yusuf ve Leyla'nın arasını bozmak için hain bir plan yapar. Yusuf'un rahat durmayacağını anlayan Vedat, yeniden Yusuf'un ipini çeker, Oflaz'dan Yusuf'u öldürmesini ister. Canan'ın amacı ise Leyla'dan kurtulmaktır. O da Oflaz'ı kullanmaya karar verir. Oflaz'ın hedefinde bu kez, hem Yusuf, hem Leyla vardır!