Gazete Vatan Logo
Magazin Eve Dönüş 11. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Eve Dönüş 11. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Atv ekranının sevilen dizisi Eve Dönüş 11. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eve Dönüş 11. bölüm fragmanında nefesler tutulacak Eve Dönüş 11. bölüm fragmanında büyük bir şok yaşanacak. Kürşat evlilik masasında yere yığılacak. Eve Dönüş 11. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Eve Dönüş 11. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Eve Dönüş 11. bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Eve Dönüş 11. yeni bölüm fragmanları izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Eve Dönüş dizisi yeni bölümünde Sinsi planlar gizli aşklar ve ihtiraslar ortaya çıkıyor. Başrollerini Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun ve İpek Erdem'in paylaştığı Eve Dönüş 23 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da ATV'de

EVE DÖNÜŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla'nın söylediklerine inanmayan Yusuf, konaktan ayrılmadan önce Kürşat'a, Derviş'in hesabını sorar ve kavgaya tutuşurlar. O kargaşada Elif, Canan'ın elinden zor kurtulur. Yusuf ise sonuçlarını düşünmeden Leyla ve Elif'i alıp götürür.

Kürşat, Yusuf'tan şikayetçi olur. Derviş'in Kürşat yüzünden öldüğünü öğrenen Meryem, Kürşat'ı öldürüp abisinin intikamını almaya karar verir. Canan, Yusuf ve Leyla'nın arasını bozmak için hain bir plan yapar. Yusuf'un rahat durmayacağını anlayan Vedat, yeniden Yusuf'un ipini çeker, Oflaz'dan Yusuf'u öldürmesini ister. Canan'ın amacı ise Leyla'dan kurtulmaktır. O da Oflaz'ı kullanmaya karar verir. Oflaz'ın hedefinde bu kez, hem Yusuf, hem Leyla vardır!

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Olaylı doğum günü kutlamasının ardından İpek, Yusuf'la yakınlaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Leyla'nın Kürşat'ı kendine aşık etmek ve Canan'la ayırmak için yaptığı planlar, aşkları henüz bir oyun olan Leyla ve Yusuf'un arasının bozulmasına neden olur. Kürşat ve Leyla arasındaki yakınlaşma ise Canan'ı çileden çıkarır.

Olanlardan tek kârlı çıkan ise İpek olur. Oflaz'ın elinde bulunan Kürşat'a ait itiraf bandı, tüm dengeleri değiştirir. Canan, Oflaz üzerindeki kontrolü kaybetmiştir. Bir yandan Cavidan ve Nejat'ı kullanarak durumu lehine çevirmeye çalışırken, diğer yandan kendine istediği gibi oynayacağı yeni bir oyuncak bulmuştur.

Canan'ın cazibesine kapılan Aras'ın ise henüz gerçekte kim olduğundan ve neye bulaştığından haberi bile yoktur! Yıllardır yerini bulamadığı oğluna ulaşmasına bir adım kala yaşayacağı darbe Vedat'ı eskisinden de taş kalpli ve kötü yapar. Vedat'a en başından beri güvenmeyen Yusuf ise adamı takip eder ve büyük sırrını öğrenir. Vedat'ın ise gördüklerinden sonra Yusuf'u yaşatmaya niyeti yoktur!

Haberin Devamı