Gazete Vatan Logo
Magazin Düğün gibi nişanda neler oldu?

Düğün gibi nişanda neler oldu?

Seren Serengil ile Yaşar İpek’in nişanı düğün merasimini aratmadı. Törene Yaşar İpek’in yüzüğünü göstererek yaptığı el hareketi damga vurdu.

Düğün gibi nişanda neler oldu?

SEREN Serengil ile Yaşar İpek’in Şile Casa Lavanda Boutique Hotel’deki nişan törenine gelen konuklar girişte çiftin maketleriyle karşılaştı. Tören alanı çiçeklerle ve çiftin fotoğraflarıyla süslendi. 200 davetlinin katıldığı karnaval havasındaki gece 100 bin TL’ye maloldu.

YAŞAR İpek’in annesi ve kardeşleri gecede yoktu. Serengil bunun sebebini şöyle anlattı: “Yaşar’ın kardeşi kendi sosyal medya hesabından ölmüş babam için ağır şeyler yazmıştı, affetmiştim. Ama beni hapse attıran kadınla (Gülben Ergen) mesajlaşmasına kırıldım.”

YOK ARTIK
Yaşar İpek nişan töreni öncesi sırtında “Sero’mu seviyorum” yazan röpteşambır ile poz verdi. İpek’in yüzüğünü göstererek yaptığı el hareketi ise “Yok artık” dedirtti.
Yaşar emin misin?
Yaşar İpek, Seren’in “Yaşar bir ömür geçecek benimle. Hazır mısın, emin misin?” sorusuna “Ben hayatımın kararını verdim. Seni çok seviyorum. Seninle olan uyumumu çok seviyorum” diye yanıtladı.

Haberin Devamı