Gazete Vatan Logo
Magazin Can Yaman'ın açıklaması diziyi gölgede bıraktı!

Can Yaman'ın açıklaması diziyi gölgede bıraktı!

Oyuncu Can Yaman bir dijital dizi platformunda yayınlanacak olan yeni dizisinin tanıtımını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman geçtiğimiz haftalarda hayranının telefonunu yere fırlatması ile gündeme geldiği olaya da göndermede bulundu.

Can Yaman'ın açıklaması diziyi gölgede bıraktı!

Can Yaman’ın ünü Türkiye’yi aştı. Asıl mesleği Avukatlık olan Can Yaman rol aldığı dizilerin ardından yurt dışına açıldı. İtalya'da geniş hayran kitlesine ulaşan Yaman, birçok dizi ve reklam projesinde boy gösteriyor.

İtalya'da Viola dizisi için kamera karşısına geçen Yaman, sosyal medya hesabından dizinin tanıtımını yayınladı. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde görüntülerini çeken hayranının telefonunu yere atmasıyla ilgili de göndermede bulundu.

Yaman, "Üzgünüm bazen hayranlarıma zaman ayıramıyorum, ama set gece 1'de bitince ve dışarıda resim için bekleyen insanlar beni bekliyor ve baygınım ve ertesi gün yine çok erken kalkıyorlar, bu yüzden fotoğraf çekmek için duramıyorum ve sadece merhaba diyorum ve bazı insanlar beni "kötü adam" olarak görüyor. Bu bölümler için gerçekten üzgünüm... Enerjiyle dolu bir çocuk olmadığımı ve yenilmez olmadığımı hatırlatmak istiyorum. Bazen bedenim ağrıdan titrer... Sonraki günler için dinlenmeye ve odaklanmaya ihtiyacı var, çünkü set bitince bitmiyor, geri dönüp ertesi günün ritimlerini çalışır ve 3-4 gibi de yatarım... Hayranlarımın varlığını ve sevgisini her zaman takdir ediyorum ama şunu anlamalısınız ki "hayır" dediğimde sebeplerim var..." dedi.

Haberin Devamı