Gazete Vatan Logo
Magazin Büyük şovlar başladı

Büyük şovlar başladı

Coachella festivalinde bu yıl Radiohead, Lady Gaga, Kendrick Lamar, Lorde, Martin Garrix ve daha birçok isimin sahne alacak. Festival Youtube’da da canlı yayınlanıyor.

Büyük şovlar başladı

Her yıl ABD’nin Kaliforniya eyaletinin ‘sonsuz güneş ışığı şehri’ Riverside, Coachella Vadisi’nde düzenlenen ve yılın en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella 2017 başladı. Bu yıl Radiohead, Lady Gaga, Kendrick Lamar, Lorde, Martin Garrix ve daha birçok isimin sahne aldığı festival, Youtube’da da canlı yayınlanıyor.

Coachella festivali, müzik ve sahne şovlarının yanı sıra katılımcıların moda şovuna da dönüşüyor. Bu yıl festivalin en dikkat çeken olaylarından biri The Weeknd sahnedeyken sevgilisi Selena Gomez’in onu yalnız bırakmaması oldu. Sevgilisi Gomez’i sahne önüne getirirken fotoğrafı çekilmemesi için yüzünü kapadı.

Ayrıca Kylie ve Kendall Jenner festival kapsamında düzenlenen davetlere katılarak tüm bakışların üzerine çevrilmesini sağladı. Hamileliği sebiyle sahne alamayan Beyonce yerine seçilen Lady Gaga da yeni çıkacak albümü The Cure öncesi festivalde müthiş bir şova imza attı.