Gazete Vatan Logo
Magazin Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç?

Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç?

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, dünyaca ünlü “Dr. Death” dizisinin ikinci sezonu için teklif aldı. Söz konusu olayın ardından Biran Damla Deniz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı, boyu ve kilosu kaç?

Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç?

Amerikan suç draması Dr. Death dizisinden teklif alan oyuncu, aralıkta başlayacak çekimler için Amerika’ya davet edildi. Biran Damla Yılmaz, Türkiye’de devam eden dizi çekimlerinden dolayı teklifi kabul etmediğini açıkladı. Peki, Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır. Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol alan Biran Damla Yılmaz şimdilerde Yasak Elma dizisinde rol alıyor.

Biran Damla Yılmaz, 1,61 metre boyunda, 54 kilo ve Yengeç burcudur. Oyuncu kendini enerjik ve pozitif olarak tanımlıyor.

Biran Damla Yılmaz’ın rol aldığı diziler ve filmler

2020-Baraj (Nehir) (TV Dizisi)
2019 – Canevim (Ceylan Haksever) (TV Dizisi)
2019 – Mucize 2 Aşk (Mizgin) (Sinema Filmi)
2015 – 2017 – Kırgın Çiçekler (Eylül) (TV Dizisi)
2015 – Beyaz Yalan (Nesrin) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)
2014 – Çılgın Dersane: Ada (Deniz) (Sinema Filmi)
2014 – Yasak (Esma) (TV Dizisi)

Haberin Devamı