Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bir daha yapmayacağım'

'Bir daha yapmayacağım'

'Bir daha yapmayacağım'

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Orfeo Çetin, geçtiğimiz günlerde istediği şarkıyı çalmadığı gerekçesi ile DJ'e kafa atmış, mahkemelik olmuştu. Mahkemelik olan Orfeo Çetin ifadesinde "Bir daha yapmayacağım" dedi.

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Orfeo Çetin, arkadaşları ile gittiği Lucca adlı mekanda müziğin değiştirilmesini istemiş, ancak DJ müziği değiştirmeyince Dj'e kafa atmıştı.

Dj, Orfeo Çetin'den şikayetçi oldu ve olay mahkemeye taşındı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Orfeo Çetin hakkında 1 yıla kadar hapis istenen davanın iddianamesine göre, Orfeo Çetin'in kafa attığı DJ Can Utman'ın iki kaş arası ve kafasının sağ üst kısmı yarıldı.

DJ şikayetini geri almadı

DJ Can Utman, Orfeo Çetin ile uzlaşmaya yanaşmadı. Orfeo Çetin ise ifadesinde pişman olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Müziğin değiştirilmesini rica ettim. DJ ‘Perşembeleri böyle, beğenmiyorsan gidebilirsin. Burası sizin gibilere göre değil muhallebi çocuğu’ diyerek hakaret etti. Bir anlık gafletti. Çok üzgünüm. Bir daha böyle bir olaya karışmayacağım"

Haberin Devamı