Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Ben 18’dim o 78’

‘Ben 18’dim o 78’

Playboy’un patronu Hugh Hefner (88) ile bir dönem ilişki yaşayan Kendra Wilkinson, ilk kez o günleri anlattı. Kendra, “Onunla olduğumda ben 18 yaşındaydım, o ise 78” dedi

‘Ben 18’dim o 78’

‘Ben Ünlüyüm’de itiraf saati

İngiltere’nin en çok izlenen televizyon şovlarından ‘I’m a Celebrity’ (Ben Ünlüyüm) yarışmasına katılan model Kendra Wilkinson (29), Playboy patronu Hugh Hefner ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarışma gereği bir ormanda yaşayan ünlülerden olan Kendra, ormanda eski günleri anlattı ve 18 yaşındayken, o zaman kendisinden tam 60 yaş büyük olan Hefner ile birlikte olduğunu açıkladı.

‘O çukurdan çıkmak için..’

Şu anda evli ve iki çocuk annesi olan Kendra, 18 yaşında Hugh Hefner’ın teklifiyle onun ‘Playboy Köşkü’ olarak bilinen Los Angeles’taki 2 bin metre karelik malikanesine taşındığını söyleyerek “Dünyanın en küçük ve iğrenç odalarından birinde kalıyordum, oradan çıkmak için dua ediyordum” dedi. Birlikteliklerini “Bazen merdivenleri çıkıp odama geliyordu, ilk birlikte olduğumuzda ben 18 yaşındaydım, o ise 78” diye anlatan Kendra, “Buna mecbur değildim, bu bir seçimdi” diye de ekledi.