Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yalanı Sever'de neler yaşanacak?

Aşk Yalanı Sever'de neler yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi Aşk Yalanı Sever büyük bir ilgi ile takip ediliyor. İzleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran Aşk Yalanı Sever bu akşam ekranlara gelecek. Peki izleyiciler tarafından merakla beklenen Aşk Yalanı Sever dizisinde neler olacak? İşte tüm ayrıntılar...

Aşk Yalanı Sever'de neler yaşanacak?

Başrollerinde Buse Aslan ve Eren Hacısalihoğlu'nun rol aldığı dizi Aşk Yalanı Sever yoluna dolu dizgin devam ediyor. Yapımcılığını Banu Akdeniz'in üstlendiği beğeniyle takip edilen dizi Aşk Yalanı Sever bu hafta kolaj bir bölümle ekranlara gelecek? İşte Aşk Yalanı Sever dizisinden son gelişmeler...

AŞK YALANI SEVER YAYINLANAN SON FRAGMANI

AŞK YALANI SEVER 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Peri'nin kaza geçirmesi, Ferit'in gizli kalan duygularının açığa çıkmasına neden olur, bu durum ikilinin arasındaki çekimi, gözle görülür hale getirir.

AŞK YALANI SEVER 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gonca'nın tedirgin bekleyişi sürerken, Yaman Efe'nin hayalleri uğruna çıktığı yolculuk, Başak'ın bildiği bütün gerçeklerin yerlebir olmasına neden olacaktır. Aşk Yalanı Sever Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

AŞK YALANI SEVER 5.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hüseyin Koçoğlu'nun otele yaptığı sürpriz ziyaret, Peri, Ferit ve Selim üçgenini içinden çıkılmaz bir hale sokar. İdris'i Elmas'ın gönlüne kondurmak isteyen Aslan Ailesi, elinden gelenin fazlasını yapınca durumlar iyice karışır. Sabrının sonuna gelen Gonca'nın ise, öfkeyle söylediği sözler, geri dönüşü imkansız felaketlerin başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı