Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yalanı Sever 4.bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Aşk Yalanı Sever 4.bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yalanı Sever izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Beğeniyle izlenen Aşk Yalanı Sever 4.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen tüm soruların cevabını bulacağı ve Aşk Yalanı Sever son yayınlanan yeni bölüm fragmanında içinde yer aldığı haberimiz...

Aşk Yalanı Sever 4.bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciler tarafından beğeniyle izlenen dizi Aşk Yalanı Sever yoluna dolu dizgin devam ediyor. Aşk Yalanı Sever'de 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. İşte Aşk Yalanı Sever son yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

AŞK YALANI SEVER 4.BÖLÜM FRAGMANI

Masum bir yalan, Peri’nin başına yeni dertler açarken Ferit’i alışık olmadığı duygulara sürükler. Aslan ailesinin yıldızı Koçoğlu ailesiyle bir türlü barışamazken, üstüne bir de ortak tanıdıklarının çıkması işleri iyice karıştırır. Gonca'nın ise Peri’den kurtulma planları, yeni bir krizin başlangıcı olacaktır.

Aşk Yalanı Sever Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

AŞK YALANI SEVER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yanlış anlaşılmalar Ferit ve Peri'nin yakınlaşmasına neden olurken, bu yakınlaşmayı fark eden Gonca tehlike çanları çalmadan Peri'yi hayatlarından çıkartmaya karar verir.

AŞK YALANI SEVER 3.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Buna bir de Selim dahil olunca dengeler değişmeye başlar. Diğer tarafta Mario'nun eve gelmesi iki aile arasında ki suları tekrar hareketlendirir ama sürprizler bununla sınırlı değildir. Eve gelen beklenmeyen misafir Aslan ailesinin zor durumda kalmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı