Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sakladığı sır ne-izle

Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sakladığı sır ne-izle

Show Tv ekranlarının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sakladığı sır ne? Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde....

Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sakladığı sır ne-izle

ACİL AŞK ARANIYOR 21. BÖLÜM FRAGMANI

Show Tv'nin renkli dizisi Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle yine çok eğlendirecek. Artık çarşamba günleri ekrana gelmeye başlayan Acil Aşk Aranıyor 21. bölümünde Sinan'ın Nisan'dan sakladığı sır ortaya çıkıyor.

Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı Acil Aşk Aranıyor 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını, Med Yapım’ın üstlendiği “Acil Aşk Aranıyor” 4 Kasım Çarşamba akşamı saat 19.45’te yeni bölümü ile Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

ACİL AŞK ARANIYOR 21. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor’un 21. Bölümünde; Sinan’ın Nisan’a itiraf edemediği sırrı ayağına büyük bir bağ olacaktır. Türkan ve Melek, Nisan’dan önce bu sırrı öğrenmiş ve onları ayırmak için büyük bir tuzak hazırlamışlardır. Nisan göreceği manzara ile hayatının şokunu yaşar.

Zeynep ise Özgür’ün yalanını ortaya çıkarmak üzeredir, Özgür’ün bu sefer kurtulması kolay olmayacaktır. Abidin yeni anneannesi ile Nisan’ın evine sığınmıştır, anneannenin Sinan’a dair bildikleri ise işleri daha da karıştıracaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Acil Aşk Aranıyor’un 20. Bölümünde; Nisan, müstakbel kayınvalidesi Türkan’ın sevgisini kazanmaya çalışırken büyük bir yalanın içine düşer. Sinan’la gizli aşk yaşamak zorunda kalan Nisan, Türkan’ın hastanede işe başlamasıyla zor zamanlar yaşar. Zeynep ise Nisan’la işbirliği yaptığı için işini kaybetme tehlikesiyle karşılaşır.
Nisan ve Sinan’ın Türkan’a gerçeği açıklaması hiç kolay olmayacaktır. Özgür’ün büyük sırrının ortaya çıkması an meselesidir, Zeynep’i kandırmak için yeni hamleler geliştirmek zorunda kalır. Ölmüş anneannesinin maaşını çekmek için hileye başvuran Abidin ise sürpriz bir şekilde yeni bir anneanneye sahip olacaktır.