Gazete Vatan Logo

Lüks villada sır ölüm

İnşaat mühendisi Serdar Barış eğlendikten sonra döndüğü evinde ölü bulundu...

Antidepresan ilaçlar kullandığı iddia edilen Serdar Barış’ın aldığı ilaçların yüksek dozda alkolle etkileşimi yüzünden hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

İnşaat mühendisi Serdar Barış, arkadaşıyla eğlendiği gecenin sabahında yatağında ölü bulundu. Talihsiz mühendisin ailevi sorunları nedeniyle bunalımda olduğu ve bu yüzden ilaç kullandığı ve olay gecesi çok miktarda alkol tükettiği iddia edildi.

İddiaya göre, Kontek İnşaat A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve ortaklarından İnşaat mühendisi Serdar Barış, geçtiğimiz cumartesi gecesi arkadaşı Atilla Sezen’le birlikte Taksim’e gitti. İkili sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendikten sonra Barış’ın Kilyos’ta bulunan Marenegro villalarındaki evine döndü. Bir süre sohbet eden iki arkadaş daha sonra ayrı katlarda bulunan odalarına geçerek yattı. Sabah uyanan Sezen, arkadaşı Barış’ı uyandırmak için odasına girdiğinde nefes almadığını farketti. Paniğe kapılan Sezen, hemen sitenin güvenliğine haber verdi. Villaya gelen güvenlik görevlileri mühendis Barış’ın cansız bedeniyle karşılanca, olay yerine jandarma ekipleri çağırıldı. Jandarma olay yerinde yaptığı ilk incelemelerinin ardından, bilinen bir hastalığı olmayan Serdar Barış’ın cesedini ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevk ederken, arkadaşı Atila Sezen’i de ifadesini almak için karakola götürdü. 43 yaşındaki Serdar Barış’ın Litvanya asıllı eşi Sandra Barış’la sorunları olduğu bu yüzden deprasyon ilaçları kullanıldığı iddia edilirken, Adli Tıp Kurumu’nun verdiği ön raporda Barış’ın cesedinde herhangi bir darp izine rastlanmadığı, ölüm nedenin ise otopsi sonuçlarının gelmesinin ardından netleşeceği öğrenildi.

Eşi Litvanya’dan geldi

Ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenaze dün Bebek Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Barış’ın yakınları ve arkadaşları katılırken Barış’ın Litvanyalı eşi Sandra Barış (solda), kayınvalidesi Güner Barış’ın omuzlarında gözyaşlarına boğuldu. Genç kadının olay günü Litvanya’da olduğu eşinin ölümü üzerine Türkiye’ye döndüğü öğrenildi.

Haberin Devamı