Gazete Vatan Logo

Lenovo 2016'daki tüm Moto telefonlarda parmak izi tarayıcısına yer verecek

Akıllı telefonlarda Motorola markasını tarihe gömen Lenovo, radikal kaararlar almayı sürdürüyor. Artık tüm Moto telefonlarda parmak izi tarayıcısı yer alacak.

Lenovo 2016'daki tüm Moto telefonlarda parmak izi tarayıcısına yer verecek

CES 2016’da etkinliğinde bundan sonraki süreçte Motorola markası altında akıllı telefon piyasaya sürmeyeceğini bildiren Lenovo, Moto ismini ve şirket logosunu ise kullanmayı sürdürecek. Lenovo ayrıca Vibe ve Moto modellerinin gelişim sürecini bundan sonra tek çatı altında sürdürecek.

Lenovo’nun Motorola’ya ilişkin planlamaları bunlarla sınırlı değil. Şirketin kıdemli yöneticilerinden Chen Xudong 2016 yılında tanıtılacak tüm Moto markalı akıllı telefonlarda parmak izi tarayıcına yer verileceğini bildirdi. Motorola 2011 yılında Atrix 4G modeliyle parmak izi tarayışına sahip ilk akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirmesine karşın, geçtiğimiz yıldan bu yana mobil dünyasında neredeyse standart bir özellik haline gelen parmak izi tarayıcısından uzak kaldı.

4 inçlik yeni iPhone tanıtılabilir

Chen Xudong ayrıca 2016’da tüm Moto telefonların 5 inçten daha büyük ekranlı olacağını ifade etti. Bu açıklama sonrası Lenovo, Moto E serisini rafa kaldırabilir.

Lenovo daha önce açıkladığı üzere uygun fiyatlı giriş ve orta seviye akıllı telefonlar Vibe markası altında pazarlanacak. Üst seviye ve donanım olarak rekabetçi olacak modeller ise Moto markası altında tanıtılacak.

Haberin Devamı

Şirket yöneticisi son olarak Google Play mağazasının yıl sonuna kadar Çin’de mutlaka kullanıma sunulacağının müjdesini verdi.

Fuarın en son bombası: Uçan araba


KAYNAK : Teknolojioku.com - Lenovo 2016’daki tüm Moto telefonlarda parmak izi tarayıcısına yer verecek

İddia: Apple 4 inç iPhone 5e tanıtacak!