Gazete Vatan Logo

Le Cordon Bleu şefleri gastronomi trendlerini anlattı

Le Cordon Bleu şefleri gastronomi trendlerini anlattı

Dünyanın en prestijli mutfak sanatları okulu Le Cordon Bleu ile Özyeğin Üniversitesi iş birliğinde “Gastronomi Trendleri Buluşması 2018” Le Cordon Bleu mezunu ünlü şefler ve kanaat önderleri ile Fransa Sarayı’nın büyülü atmosferinde gerçekleşti.

Değişen zevkler ve tatlar ile beraber en dinamik sektörlerden biri olan yeme-içme sektörü de yeni bir sene ile kendini güncelliyor, trendler yaratıyor ve dinamiklerini değiştiriyor.

Le Cordon Bleu ‘nün ulusal ve uluslararası mezun şefleri ve Eğitmen Şefleri’nin trendleri belirlediği Gastronomi Trendleri 2018 Buluşması’nın açılış konuşmasını Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü Defne Ertan Tüysüzoğlu yaptı ve 2017 yılının gastronomik olarak başarılarla dolu olduğuna değinerek, 2018’e hep birlikte ilham verici bir giriş yapmak adına bu etkinlikle şefleri, kanaat önderlerini vegastronomi tutkunlarını bir araya getirdiklerini söyledi.

Fransa Sarayı’nda ikincisi gerçekleşen Gastronomi Trendleri Buluşması gastronomi sektöründeki yenilikleri mercek altına aldı.

Haberin Devamı

Etkinliğe ev sahipliği yapan Fransa Başkonsolosu Bertrand Buchwalter diplomaside gastronominin önemini vurguladı. Ardından söz alan Şef Erich Ruppen, yaşam stillerinin trendleri nasıl etkilediğine değindi.