Gazete Vatan Logo
Magazin Lady Gaga'nın ikizi Game of Thrones’ta oynayacak!

Lady Gaga'nın ikizi Game of Thrones’ta oynayacak!

Rusya’da yaşayan ve ABD’li şarkıcı Lady Gaga ile benzerliği nedeniyle ‘Rus Lady Gaga’ olarak anılan Aleksandra Guseva, diğer adıyla 'Lady Saşa' Game of Thrones dizisinde rol alacak.

Lady Gaga'nın ikizi Game of Thrones’ta oynayacak!

Arkadaşlarının eğlence olsun diye Lady Gaga gibi giyinmesini istediğini ve daha sonra onun gibi giyinip makyaj yaparak sahneye çıktığında herkesin çok şaşırdığını belirten Lady Saşa, bir süre sonra Lisa’nın dağıldığını ve tek başına sahne almaya başladığını aktardı: “2012 yılında kendimden daha iyi bir yapımcı bulamayacağımı anladım. Kariyerime tek başıma devam ettim ve ediyorum.”

Popülerliği Rusya’da giderek yayılan Lady Saşa “Dürüst olmak gerekirse estetik ameliyat geçirdim. Dudaklarımı, gözlerimi, göğüslerimi ve botoks yaptırdım. Ancak bunları Lady Gaga’ya benzemek için değil, kendim için yaptırdım. İlerlemem ve Lady Gaga’yı kopyalamaktan sakınmam gerektiğini anlıyorum. Oyuncu veya sanatta başka bir alanı seçmeyi planlıyorum” dedi.

Şimdilerde İspanya’nın Barcelona kentinde yaşayan Lady Saşa, tesadüf eseri kentteki bir kulüpte Game of Thrones dizisinin çekimlerinin yapıldığını belirterek diziye katılım öyküsünü anlattı: "“Tamamen şans eseri, çekim ekibinde çalışan bir arkadaşla karşılaştım. Beni seçmelere çağırdı, yönetmenler de beni görmek istiyordu. Pek iyi olmayan İngilizcemle bir metin okudum, kesinlikle beğenmemişlerdi, fakat daha sonra az konuşan seksi bir efsanevi yaratığı oynamamı istediler." Daha sonra da sözleşme imzaladığını belirten Lady Saşa "Beklemem istendi. Çekimler iki ay sonra başlayacak. Daha önce diziyi hiç izlemedim, hikayeyi öğrenmek için iki ayım var" ifadelerini de kullandı.

Haberin Devamı

Bu arada Lady Saşa’nın şimdilik dizinin bir bölümünde yer alacak, daha sonra ise arka plan oyuncusu olarak rol alacağı gelen bilgiler arasında. (Sputnik)