Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanında nefes kesen sahneler yaşanacak. Aksiyon dolu anların bir an bile eksik olamayacağı Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm 2. fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!-izle

13 yıldır zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye’nin internette en çok izlenen dizisi olma özelliğini açık ara sürdürüyor. Türkiye dışından, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa’dan izleyici kitlesini kendine çeken Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye’nin en önemli uluslararası markaları arasında yer alıyor…

Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Kanal D ekranlarında yayınlandığı Perşembe günleri ekranlara kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü için heyecan dorukta. Her hafta Reyting listesinde açık ara ilk sırada yer alan Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kurtlar Vadisi Pusu 292. son bölümde; Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkmıştı. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister. Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardı. Kemancı’nın namlusu Polat’a doğrulmuştu.

Haberin Devamı

Peki Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Heyecan dolu arayışta neler yaşanacak? Polat, Gölge'nin asıl planını öğrenebilecek mi? Tüm bu soruların yanıtı Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölümünde yanıt bulacak.