Gazete Vatan Logo

Kurşun dizisi final mi yapıyor? Kurşun dizisi reyting sonuçları!

Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerini paylaştığı,yeni sezonun iddialı işlerinden olan Kurşun dizisinin final kararı aldığı iddia ediliyor. Kurşun dizisi ilk bölümüyle dikkatleri üstüne çekse de ilerleyen bölümlerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Peki, Kurşun Dizisi ne zaman final yapacak, reyting sonuçları nasıl?

Kurşun dizisi final mi yapıyor? Kurşun dizisi reyting sonuçları!

Başarılı oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosuyla iddialı bir çıkış yapan Kurşun dizisi, reytinglerde istenilen sonucu yakalayamadı.

KURŞUN DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

1970’li yılları anlatan Kurşun dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmişti. 23 Ekim’de yayın hayatına başlayan, Kurşun dizisi ilerleyen bölümlerde reyting kaybetti. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Sarp Akkaya, Kürşat Alnıaçık gibi başarılı oyuncu kadrosuna sahip dizinin ilk 5 bölümün ardından final kararı aldığı iddia ediliyor. İddiaya göre, Kurşun dizisi 4 Aralık 2019 Çarşamba günü 7. bölümüyle final yapacak.

KURŞUN DİZİSİNİN REYTİNG SONUÇLARI

Kurşun dizisi geçtiğimiz hafta TOTAL kategorisinde geçen hafta çarşamba günü 2.61 ile 19. Sırada yer aldı. Kuruluş Osman ise, 13.48 reyting puanıyla birinci olurken, Afili Aşk 4.92 ile 4. oldu.

AB kategorisinde ise, Kuruluş Osman 13.48 reyting puanı ile birinci olurken, Masterchef Türkiye 6.71 ile 3., Kurşun ise 3.45 ile 7. Oldu.

KURŞUN DİZİSİ KONUSU NE?

Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca'nın bir davanın peşinden gitmesi sonucu verdiği kayıpları gazeteciyle beraber çözmeye ve kendi adaletini sağlamaya çalışmasını anlatıyor.

Haberin Devamı