Gazete Vatan Logo

KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? KPSS giriş yerleri sorgulama...

KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. Adayların heyecanla beklediği KPSS ortaöğretim sınavı için ÖSYM'den önemli bir duyuru da geldi. KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesini haberimizden sorgulayabilirsiniz.

KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? KPSS giriş yerleri sorgulama...

KPSS ortaöğretim sınavı 7 Ekim Pazar günü yapılacak. Heyecanla bekleyişe başlayan adaylar KPSS ortaöğretim sınav yerlerini sorguluyor. İşte KPSS ortaöğretim sınavına girmeden önce dikkat edilecekler...

KPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Resmi duyuru:

07 Ekim 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018 KPSS Ortaöğretim adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Eylül 2018 tarihinde saat 14.10'dan itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2018 KPSS Ortaöğretim için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KPSS SINAV ÖNCESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Bina girişinde yoğunluğa yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri ve sınavdan en az 1 saat önce sınavın yapılacağı bina önünde hazır bulunmaları sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir.
Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete, ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz. Sınava şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilirsiniz. Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları
zorunludur.

Haberin Devamı