Gazete Vatan Logo

KPSS önlisans başvuru işlemi nasıl yapılır? KPSS lisans sonuçları

KPSS önlisans başvuruları başladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklama KPSS önlisans başvurularının 12 Eylül tarihine kadar resmi site üzerinden alınacağı bilgisi adaylara duyuruldu. Öte yandan KPSS lisans sonuçlarının açıklanmasına çok az bir süre kaldı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

KPSS önlisans başvuru işlemi nasıl yapılır? KPSS lisans sonuçları

KPSS lisans sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. 22 Temmuz'da başlayan KPSS maratonu 5 Ağustos'ta gerçekleştirilen ÖABT sınavı ile son buldu. Binlerce memur adayını yakından ilgilendiren KPSS lisans sınav sonuçları 31 Ağustos tarihinde adaylara duyurulacak. Adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifrelerini girerek sonuçlarını öğrenebilecek.

KPSS ÖNLİSANS BAŞVURULARI BAŞLADI!

ÖSYM tarafından yapılan yazılı açıklama ile KPSS önlisans sınavı için başvuruların alınmaya başladığı bilgisi paylaşıldı. Memur olabilme hayali kuran binlerce aday KPSS önlisans sınav başvurularının ne zaman alınacağı sorusuna yanıt arıyordu. O sorunun cevabı ÖSYM tarafından yanıt buldu. KPSS önlisans sınavı için başvurular 28 Ağustos 12 eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.