Gazete Vatan Logo

Korkunç kader

Rize’de 5’inci kattaki evlerinin balkonundan düşen 2,5 yaşındaki Hayrunnisa Özcü hayatını kaybetti. Fatma ve Dilaver çiftinin Recep Ali ismindeki çocuğunun da iki yıl önce balkondan düşerek öldüğü öğrenildi

Korkunç kader

Rize’de merkeze bağlı Müftü Mahallesi’nde yaşayan Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin 2,5 Yaşındaki kızları Hayrunnisa Özcü 5. kattaki evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Annesinin yanındayken aşağıya düşen Hayrunnisa abisiyle aynı kaderi paylaştı. Çiftin 2,5 yaşındaki çocukları Recep Ali’nin 28 Haziran 2015 tarihinde, Çaykent beldesine bağlı Kokulukaya köyünde ikamet ettikleri evlerinin 2. katındaki balkonundan düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Annesinin yanındayken düştü

Olayın ardından sinir krizi geçiren anne Fatma hastaneye kaldırıldı. VATAN’a konuşan dede Hüseyin Çelik, kazadan 15 dakika önce torununu gördüğünü söyledi. Çelik, “Kızım benim yanımdaydı. Yemek yapmak için eve gideceğini söyledi. 15 dakika sonra haberi aldık. Komşunun anlattığına göre, balkonda konuşuyorlarmış. Hayrunnisa’da yanındaymış. Sonra aşağıya düşmüş.”

2 yıl önce Recep Ali 2. kattaki balkondan düşerek ölmüştü. Abisi 2,5 yaşındaydı. Hayrunnisa’da 2,5 yaşında aynı şekilde öldü. 4,5 yaşında bir torunum var. Allah ona uzun ömür versin. Kızım çocuklarına çok bağlıydı. Recep’in ölümünden sonra evi bile taşıdılar. Şimdi de kızını kaybetti. Psikolojisi çok kötü.”

Haberin Devamı