Gazete Vatan Logo

Konutta bayram fırsatları

Kurban Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar devreye girdi. Bayram boyunca projelerin satış ofisleri açık olacak

Bayramda düzenlenen kampanyalar arasında peşinat ertelemeden indirimlere, sıfır faizden 120 aya varan vadelere kadar farklı ödeme seçenekleri var

İndirim devam ediyor

DUMANKAYA İnşaat, iki projesinde bayram kampanyası yaptı. Sancaktepe’deki Dumankaya Mozaik, 149 bin liradan başlayan lansman fiyatları ve stok avantajlarıyla satılıyor. Lansmana özel peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor. Kartal’daki Dumankaya Horizon’da ise fiyatlar 372 bin liradan başlıyor. 48 veya 36 ay sıfır faiz ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim gibi fırsatlar ile konut sahibi olunabilen projede, Dumankaya finansman sistemi ile ev sahibi olmak mümkün.

4 farklı ödeme seçeneği var

GÜLSA İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal Kurban Bayramı’na özel dört farklı ödeme seçeneği sunuyor. Birinci seçenekte, yüzde 50 peşin, kalan yüzde 50 için 48 ay sıfır faizle, ikinci seçenekte yüzde 40 peşin, kalan yüzde 60 teslimde banka kredisiyle ödeme imkanı bulunuyor. Üçüncü seçenekte yüzde 4 indirim, yüzde 5 peşin, yüzde 20 teslimde, yüzde 75 banka kredisi, dördüncü seçenekte ise yüzde 7 indirim, yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi imkanı sunuluyor.

Haberin Devamı

Taksitler taşınınca başlıyor

FerYapı, Kurban Bayramı’nda Kartal Mai Residence’dan ev alanlara, peşinat tutarı ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatı sunuyor. Yüzde 1 peşinat ödeyenler, 1 yıl sonra evine yerleşebiliyor. Böylece toplu ödemeler ve kredi taksitleri taşınınca ödenmeye başlanacak. Kampanya 31 Ekim’de sona erecek.

Daire fiyatını yüzde 5 azalttı

ESENYURT’TA Ata Grup tarafından hayata geçirilen Es Bahçe Konakları’nda belirli daireler yüzde 5 indirimle satışa sunuluyor. İnşaatına başlanan Es Bahçe- Espark Konakları, 184 konuttan oluşuyor. Sadece 3+1 dairelerin yer aldığı projenin yüzde 50‘si lansman döneminde satıldı. Dairelerin fiyatları 250 ile 280 bin lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı