Gazete Vatan Logo

Komşular 3. bölümüyle bugün Fox'ta!

Geçtiğimiz Pazartesi Fox tv ekranında başlayan Komşular, haftaiçi hergün saat 17.00'da yayınlanıyor. Komşular dizisi Avustralya yapımı “Neighbours” uyarlaması. Komşular dizisindeki oyuncu kadrosunda izleyici tarafından oldukça merak ediliyor.

Komşular 3. bölümüyle bugün Fox'ta!

Yapımcılığını No 9 Yapım/Yağmur Ünal'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Canan Evcimen ve Göksel Aydın'ın oturduğu, senaryosunu ise Zehra Çelenk'in kaleme aldığı “Komşular” dizisi ilk iki bölümünden sonra belli bir izleyici kitlesine ulaştı. Peki Komşular dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Komşular dizisinin konusu nedir?

Komşular oyuncu kadrosu

Gizem Altunay, Mustafa Barış Koçkar, Arda Esen ve Sema Şimşek'e, Mehmet Uslu, Zafer Esen Demircan, Kaan Yalçın, Kevork Türker ve Serap Önder gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Komşular dizisinin konusu nedir?

Neighbours Erinsborough'un Ramsay sokağında yaşayan insanların hayatlarını ve ilişkilerini konu alıyor. Neighbours, Avustralya'da yayımlanan bir televizyon dizisi. İlk olarak 18 Mart 1985'te Seven Network'te gösterildi. Reg Watson tarafından tasarlandı. Avustralya televizyonlarının en uzun süre yayımlanan dizisi oldu. Fox tv'de ne kadar başarıya ulaşacağı ise izleyenler tarafından merak konusu oldu.

İLK BÖLÜM FRAGMANI

İstanbul'un sıcacık, güzel mahallelerinden birinde, Karanfil Yokuşu'ndayız… Muhitin zengin işadamı Haldun, mahalleye yeni bir otel yaptırmıştır. Annesinin ölümünden sonra babası Haldun'un yanına taşınan Deniz, mahalle lisesinde edebiyat öğretmenidir. Ankara'da başına gelen kötü olaylar sonucu üniversiteyi bırakan Demir, burada yeni bir hayat kurma telaşındadır. Karısı Seza'nın yeni otele müdür olmasıyla yıllar sonra mahalleye dönen Tunç, eski aşkı Nazlı'yla karşılaşır. Mahallede günlük hayat koşturmacası sürerken, kıvılcımlanan eski-yeni aşklar ve Haldun'un kökü geçmişe dayanan planları tüm dengeleri değiştirecektir…

Haberin Devamı