Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanında final-izle

Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanında final-izle

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Kocamın Ailesi 57. bölümü ile bu akşam ekranlara veda ediyor. Peki Kocamın Ailesin'de bu akşam neler yaşanacak. Kocamın ailesi 57. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Kocamın Ailesi 57. bölüm fragmanında final-izle

Fox TV’de yayınlanan Kocamın Ailesi bitiyor..Kocamın Ailesi’nden son dizi seti kuruldu..

2 sezondur yayınlanan Kocamın Ailesi dizisi bitiyor. Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi 57. bölümüyle final yaparak veda edecek.

Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Cengiz Bozkurt, Zuhal Yalçın, Durul Bazan, Yeşim Salkım, Kenan Bal ve Yıldız Kültür gibi isimlerin paylaştığı diziye Cengiz Bozkurt ve son olarak da Miray karakteriyle Seçil Buket Akıncı da katılmıştı.

Ancak dizi yeni sezonda iddialı dizilerin ekrana gelmeye başlamasıyla izlenme oranlarında düşüş yaşamıştı. Geçen sezon reytinglerde zirvede olan Kocamın Ailesi bu sezon ise hayal kırıklığı yaşadı.

Dizi geçen hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde Total grubunda 21. AB grubunda ise 22. olabildi.

KOCAMIN AİLESİ 57. BÖLÜM ÖZETİ

Kocamın Ailesi’nde düğümler çözülüyor. Tarık’ı ailesinden kimin ayırdığı ortaya çıkıyor. Aile içindeki hesaplaşma yeni başlangıçlara beşik oluyor. Aileye yeni torunlar ekleniyor, yaralar sarılıyor, tüm aile Miray’ın doğum gününü ilk kez kutlamak için bir araya geldiğinde güzel sürprizlerde onları bekliyor.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ 57. BÖLÜM FRAGMANI