Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kocamın Ailesi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kocamın Ailesi 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Kocamın Ailesi 53.Bölümde Kocamın Ailesi dizisinin müdavimlerini neler bekliyor? Fatih ile Miray birbirlerine kavuşuyorlar! Kocamın Ailesi 53.Bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde.

Kocamın Ailesi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Fox TV’nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi yeni sezona tam gaz devam ediyor ve Kocamın Ailesi yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. 14 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek 53. bölümde Kocamın Ailesi dizisinin müdavimlerini neler bekliyor? Hatırlanacağı gibi son bölümde düğün yapılması kararlaştırılmıştı ki fragmana bakılırsa düğün hazırlıklarına tam gaz girişilecek ama tansiyon da epey yükselecek.

Fatih ile Miray birbirlerine kavuşuyorlar! Önümüzdeki hafta Kocamın Ailesi yeni bölümde Fatih ile Miray arasında da duygusal anlar yaşanacak. Fragmana bakılırsa bir de sandık meselesi var. Düğün öncesi sandık açılacak! Peki sandığın içinde ne var?

KOCAMIN AİLESİ 53. BÖLÜM FRAGMANI

KOCAMIN AİLESİ 52. BÖLÜM ÖZETİ

Kocamın Ailesi yeni bölümünde; Ar ailesi genişledi! Yaşanan acı olaylar onlara yeni mutlulukların kapısını açtı. Miray en zorlu sınavını vermeye hazırlanıyordu. Pelin, ailesine katılacak küçük ferdin hayalini kurarken, bizimkilerin sürpriz şekilde aileye dahil olan yeni üyeye vereceği tepki merak konusuydu. Rıza'nın aileye girişi ise, Tarık'ın geçmişindeki en büyük karanlığı aydınlattı: Tarık'ı kim kaçırdı? 25 yıldır evlat hasretiyle yanan Ar ailesine bu büyük kötülüğü kimler neden yapmıştı? Tarık'ı kim neden kaçırmıştı?

Haberin Devamı