Gazete Vatan Logo

Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölümde Ilgaz ile Müjgan kavga ediyor!

Koca Koca Yalanlar dizisinin yayın günü değişti. Artık Salı akşamları ekrana gelecek olan Koca Koca Yalanlar dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölüme Ilgaz ile Müjgan'ın kavgası damga vuracak.

Koca Koca Yalanlar 10. yeni bölümde Ilgaz ile Müjgan kavga ediyor!

Koca Koca Yalanlar bu akşam Kanal D ekranlarında izlenebilecek. Konusu ve oyuncularıyla sevilen dizi Koca Koca Yalanlar, komik sahneleriyle izleyicilere eğlence dolu anlar yaşatıyor.

KOCA KOCA YALANLAR 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sude, pahalı olduğu için Müjgan’ın almadığı elbiseyi Ilgaz’a alarak anne ile kızın arasını bozmayı başarır. Ilgaz’la Müjgan kavga eder ve Ilgaz babasının evine yerleşir. Müjgan, Ilgaz’ın ergenlik inatlaşmalarını anlayışla karşılasa da kızının kendisinden uzaklaşmasına çok üzülmektedir.

Diğer taraftan Gülüç aile bireylerinin cep telefonları, yılların alışkanlığı ile kurulmuş, Müjgan’la Ahmet’in evlilik yıldönümlerini hatırlatmak için dört bir taraftan çalmaktadır.

KOCA KOCA YALANLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Müjgân, Ahmet’i hâlâ unutamadığını anlayıp, Ahmet’ten gelen aramalardan da cesaretlenerek Ahmet’in evine gider. Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirir, Müjgân’ı kapıda karşılar ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurur. Müjgan darmaduman olmuş, kendini temizliğe ve yiyip içmeye vermiştir. Onun moralini toparlama görevi ise yine Canan ve Nilgün’e düşmektedir.

Haberin Devamı