Gazete Vatan Logo

Kız kavgasında kan çıktı!

19 yaşındaki genç 16 yaşındaki liseliyi bıçakladı

SAMSUN’da 19 yaşındaki Mahmut M., kız arkadaşına baktığını iddia ettiği lise 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki S.Y.’yi bacağından ve omzundan bıçakla yaraladı. Mahmut M., polis tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Olay bugün merkez İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan S.Y., okulun önüne geldi. Bu sırada yanında kız arkadaşıyla geçen Mahmut M., kız arkadaşına baktığı gerekçesiyle S.Y.’ye kızdı. Çıkan tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu Mahmut M. bıçağını çıkartıp öğrenciyi sol bacağı ve sol omzundan yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralı öğrenci ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. S.Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis, kaçan Mahmut M.’yi olayda kullandığı bıçakla birlikte İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Mahmut M. ifadesinde, "Beraber yürüdüğüm kız arkadaşıma baktı. Bu nedenle kavga çıktı" dedi. Soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı