Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? (20 Şubat)

Kısmetse Olur'da dün akşam haftanın finali gerçekleşti. Peki bu hafta Kısmetse Olur evine hangi yarışmacı veda etti? Birinci olan gelin ve damat adayı kimler? İşte Kısmetse Olur'un eleme bölümüyle ilgili merak edilenler...

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? (20 Şubat)

Kısmetse Olur'da yine heyecanlı bir eleme yaşandı. Kısmetse Olur'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde büyük gerginlikler yaşandı. Peki programın sonunda haftaya veda eden isim kim oldu, birincilik çekini kim aldı? İşte merak edilen tüm detaylar...

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE EVE KİM VEDA ETTi?

Kısmetse Olur haftanın finalinde birinci gelin adayı Sibel olurken birinci damat adayı ise Adnan oldu. Elenmek üzere ise Akın ve Tuğçe Ergişi'nin ismi verildi. Adnan'ın çeki kazanmasıyla eve Tuğçe Ergişi veda etti.

KISMETSE OLUR 20 ŞUBAT HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur haftanın finali programında tüm hafta olduğu gibi Gözde ve Ünal tartışması damga vurdu. Gözde'nin Ünal'ın tavırlarından dolayı ondan uzaklaşıp başka bir adaya yönelmeyi düşündüğünü itiraf etmesi üzerine ortalık karıştı, peki Gözde'nin aklındaki aday kim?

Tuğçe Ergişi Tankut ile vedalaşırken Tankut'un kendisine "Mutlu musun" diye sorması dikkatlerden kaçmadı. Tuğçe Ergişi ise "Evet, mutluyum umarım benim sana yaşatamadıklarımı başka adaylar yaşatır" dedi.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI