Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi 51. bölüm fragmanıyla şok sezon finali-İzle

Kiraz Mevsimi 51. bölüm fragmanıyla şok sezon finali-İzle

Ekranların romantik komedisi Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanıyla sezona ara vereceğini duyurdu. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Yeni bölümde Öykü ve Ayaz'ı düğün heyecanı saracak. İşte Kiraz Mevsimi 51. bölüm fragmanı ve dahası...

Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı yayınlandı, dizinin fenomenlerini sezon finali heyecanı sardı. Ekranların vazgeçilmez dizisi Kiraz Mevsimi 51. bölüm fragmanına Öykü ve Ayaz'ın düğün heyecanı damga vurdu. Sene boyunca Öykü ve Ayaz'ın başına gelmemişti. İzleyiciler, ikilinin düğününde aksilik olup olmayacağını merakla bekemeye başladı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölümü sezon finaliyle 27 Haziran Cumartesi günü saat 20.15'te FOX'ta yayınlanacak!

KİRAZ MEVSİMİ SEZON FİNALİ 51.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRAZ MEVSİMİ 51.BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ

Öykü ve Ayaz evlilik arifesinde hiç tahmin etmedikleri aksiliklerle karşı karşıya kalırlar. Gerek aileler arasında yaşanan gerginlikler, gerek arkadaşları arasında çıkan sorunlar Öykü’yü derinden etkilemeye başlar… Düğün günü beklenmedik olaylara şahit olan Öykü, nikah masasına soru işaretleriyle oturur.

Kiraz Mevsimi 51. bölümünde Öykü ile Ayaz hayatlarının en mutlu günü için hazırlanacak, her kafadan çıkan ses 2'liyi seçim yapmakta zorlayacak. Ancak sadece 1 haftaları var. Öykü'nün hayalinde sahilde bir düğün ve sabaha kadar kumlar üzerinde dans etmek var. Tabii Ayaz'ın da Öykü için romantik planları var.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi sezon finali bölüm fragmanına Öykü ve Ayaz'ın mutluluk sahneleri yansısa da önceki bölümlerdeki sahneler dolayısıyla final bölümünde çifti yeni bir aksiliğin bekleyip beklemediği merak konusu. Kiraz Mevsimi 51. bölümde Öykü ile Ayaz mutlu, sorunsuz bir düğün yapabilecekler mi?