Gazete Vatan Logo

Kiralık Aşk 68. bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı?

Cuma günlerinin fenomen dizisi Kiralık Aşk finale yaklaşırken nasıl sona ereceği izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kiralık Aşk'ın 68. yeni bölümünde neler olacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Son bölümde Ömer'in sürpriz evlilik teklifi dikkat çekmişti, peki Kiralık Aşk'ın yeni bölümde neler olacak?

Kiralık Aşk 68. bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı?

Ekranlara veda etmesine az bir zaman kalan Kiralık Aşk dizisinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Peki Kiralık Aşk'ın 68. yeni bölümünde neler yaşanacak. Kiralık Aşk'ın son bölümünde Ömer'in Defne'ye yaptığı evlilik ilgi odağı oldu. İşte tüm detaylar...

KİRALIK AŞK BU AKŞAM İZLENEBİLECEK Mİ?

Kiralık Aşk bu akşam ekranlara gelmeyecek. Yılbaşı haftası nedeniyle bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak olan Kiralık Aşk dizisisi 68. bölümüyle 13 Ocak Cuma akşamı izleyicisiyle buluşacak. Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandığında haberimizde yer alacak.

ÖMER'İN DEFNE'YE YAPTIĞI EVLİLİK TEKLİFİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KİRALIK AŞK 67. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ekrana gelen Kiralık Aşk son bölümde Neriman, Ömer ve Defne'nin mutlu birlikteliklerini evlenerek taçlandırmalarını ister. Evlenin ve çocuklarınız olsun artık hadi!

Defne Neriman'ın söyledikleri karşısında dolduruşa gelir ve Ömer'e evliliği hatırlatacak türlü oyunlar oynmaya başlar. Fakat Defne'nin gözünden kaçan tek şey ise Ömer'inde aklında evlilik olduğudur.

Haberin Devamı

Ekrana gelen Kiralık Aşk son bölümde yeni yıl sevinci ev partileri ve Koriş'in şahane fikri Ömer'e Noel Baba kostümü giydirir. Öte yandan bu hazırlıklar sürerken çiftler arasında yılbaşına beraber girmenin mutluluğu yaşanmaktadır. Kiralık Aşk ekrana gelen son bölümde Defne'yi bulutların üzerine çıkaracak olan bir sürprizle dizi 67. bölümün finalini yaptı.