Gazete Vatan Logo

Kerimcan Durmaz kimdir?

Git gide ün salan Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz hakkında merak edilenler... Kerimcan Durmaz hayatımıza nasıl girdi? Hangi sosyal medya mecrası ile ünlendi? İşte bütün ayrıntılar...

Kerimcan Durmaz kimdir?

Periscope ile hayatımıza dahil olan Kerimcan Durmaz, milyonların gönlünü fethetmeye devam ediyor. Önce Periscope daha sonra Snapchat ile nam salan Kerimcan Durmaz'ın hayranları onu birçok sosyal medya mecralarından sıkı takibe alıyor. DJ'lik yapan Kerimcan Durmaz bununla da kalmayıp çaldığı şarkılar da bir de twerk yaparak hayranlarının beğenisini topluyor.

Kerimcan Durmaz 1994 Doğumlu, Akrep burcu. Daha şimdiden milyonların takibe aldığı Kerimcan Durmaz, her hafta farklı yerde sahne alıyor. Kariyeri bununla da kalmıyor. Kendisi aynı zamanda MAC adlı markada çalışan bir make up artist. Üstelik herşey de olduğu gibi bunda da çok başarılı.

Seyahat etmeyi de oldukça seven Durmaz, gittiği her yeri tek tek hayranlarıyla paylaşmayı da ihmal etmiyor. Özellikle genç kızların beğenisi toplayan Kerimcan Durmaz, kendine özel replikleriyle de dikkat çekiyor. Bir türlü sonu gelmez özelliklerinden biri se alışveriş tutkunu olması.