Gazete Vatan Logo

Kayıp koca yasak aşk kurbanı

5 yıldır aranan 34 yaşındaki Yüksel Oğur’un, eşi Süheyla Oğur’un yasak aşkı Muhammet Aşıkoğlu ve arkadaşı Murat Nalbant tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

AĞRI’nın Patnos ilçesinden ayrılarak eşi Süheyla ve 2 çocuğu ile birlikte Rize’nin Ardeşen ilçesine yerleşerek bir fırında çalışmaya başlayan Yüksel Oğur, 2007 yılı Aralık ayında ortadan kayboldu. Süheyla Oğur, polis ve jandarmaya başvurarak eşinden haber alamadığını bildirdi. Ancak aramalara rağmen Yüksel Oğur’a ulaşılamadı. Oğur’un yakınlarının cinayetten şüphelenmesi nedeniyle olayı yeniden incelemeye başlayan polis, şüpheleri eşinin üzerinde yoğunlaştırdı.

3’ü de tutuklandı

Süheyla Oğur’un, 42 yaşındaki Muhammet Aşıkoğlu ile sürekli telefon görüşmeleri yaptığını ve aralarında ilişki bulunduğunu tespit eden polis, iki sevgiliyi gözaltına aldı. Şüpheliler yapılan sorguda cinayeti itiraf etti. Muhammet Aşıkoğlu, Yüksel Oğur’u arkadaşı Murat Nalbant ile öldürdükten sonra ormanlık bir alana attıklarını söyledi. Belirtilen yerde Oğur’un kıyafetleri ve kemikleri bulundu. Üç zanlı da çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.