Gazete Vatan Logo

Kaybolan çocuklarla ilgili flaş gelişme

Kaybolan çocuklarla ilgili flaş gelişme

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 64 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğünce bir süre önce asayiş, çocuk ve güvenlik şubeleri personelinden oluşturulan 12 kişilik özel ekip, Taşcı ile Erol'un bulunması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların kaybolmasının üzerinden 2 aydan fazla zaman geçtiğini söyledi. Bugüne kadar yapılan aramalardan sonuç alınamadığını dile getiren Taşcı, "Sağ olsun devletimiz, ilk günden bu yana her türlü imkanı seferber etti ancak çocuklarımıza ait herhangi ize, emareye rastlanmadı. Şimdi Samsun'dan bir cihaz gelecek, Kelkit Çayı'nda bulunan HES alanındaki çamurlar çekilecek. İnşallah çocuklarımız bulunur" dedi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynarken kaybolmuştu. Devlet ve vatandaş iş birliğiyle tüm imkanlar seferber edilerek yapılan arama çalışmalarını umutla takip eden aileler, çocuklarını gören veya yerini bildirenlere para ödülü vereceklerini açıklamıştı.

Haberin Devamı