Gazete Vatan Logo

Kasım celp dönemi 98/4 askerlik yerleri nasıl sorgulanır?

Binlerce gencin vatani görevini yapmak için heyecanla beklediği 98/4 askerlik yerleri açıklandı. Kasım ayında teslim olacak olan gençler e-devlet sisteminde yoğunluk oluşturdu. İşte 98/4 Kasım er sınıflandırma sonucunun nasıl sorgulanacağı...

Kasım celp dönemi 98/4 askerlik yerleri nasıl sorgulanır?

Kasım ayında askere gidecek olan gençlerin büyük merakla sorguladığı 98/4 askerlik yerleri belli oldu. E-devlet üzerinden sorgulanabilen 98/4 askerlik yerleri için TC kimlik numarası ve şifre yeterli oluyor.

98/4 ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

98/4 askerlik yerleri nasıl sorgulanır sorusu silah altına alınacak olan adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Kasım 2018 celp döneminde silah altına alınacak olan adaylar 98/4 askerlik yerlerini E-devlet üzerinden sorgulayabilecek. Uzun dönem (12 ay) askere gidecek olan adaylar E-devlet üzerinden Er Sınıflandırma sonucu yazdıklarında birliklerini öğrenebilecek. Öte yandan Kısa dönem (6 ay) askerlik yapacak olan adaylar ise Yedek Subay sınıflandırma sonucu sorgulama sayfası üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek. Her Türk gencinin vatani borcu olan askerlik hizmeti Şanlı Türk Bayrağı altında devlete ve millete hizmet etme şansını Türk gençlerine sunuyor.

KASIM CELP DÖNEMİ ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA