Gazete Vatan Logo

Karısını ve 3 çocuğunu öldürdü, ölüme atladı!

Kayseri’de uyuşturucu ve gasp dahil 10 suçtan sabıkalı sigortacı, tartıştığı karısını ve üç çocuğunu bıçakla tek tek öldürdükten sonra evi ateşe verdi. Ardından balkondan ölüme atlayan sigortacı, bıçağın üstüne düştü

Karısını ve 3 çocuğunu  öldürdü, ölüme atladı!

Kayseri’de bir sigortacı, karısını ve üç çocuğunu bıçakla gözünü kırpmadan öldürdü. Ardından doğalgaz hortumunu keserek evi ateşe veren çılgın baba, balkondan atlayarak intihara kalkınca cinayet silahı bıçağın üstüne düştü.

Alınan bilgiye göre, merkez Melikgazi İlçesi’nde yaşayan Erol Adıyaman (41) ile eşi Safiye (41) arasında akşam tartışma çıktı. Erol Adıyaman, eşini ve çocukları Çınar Berk (3), Nazlınur Sultan (7) ve Selanay’ı (16) tek tek bıçakla öldürdükten sonra ikinci katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihara kalkıştı. Cinayetleri işlediği bıçağın üstüne düşen katil baba, ağır yaralı olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uyuşturucu kullanmış...

Çocuklarını ve karısını uyuşturucu kullandıktan sonra öldürdüğü iddia edilen Adıyaman’ın doğalgaz

hortumunu kesip evi ateşe verdiği, ardından 2’nci kattan atlarken elindeki bıçağın üzerine düşerek ağır yaralandığı öğrenildi. Sigortacılık yapan Erol Adıyaman’ın; uyuşturucu, yağma, gasp ve tehdit gibi 10 ayrı suçtan sabıka kaydının olduğu, geçen yıl Kayseri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 2 ay psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Öldürdüğü karısı Safiye’nin ikinci eşi olan katil babanın çocuklarından Selanay’ın ilk evliliğinden olduğu öğrenildi. Gece bağırma seslerine uyandığını belirten Özkan Daşdemir, “Aşağı indiğimde polisler binayı boşalttı. Binada gaz kokusu vardı. Biz beklerken komşumuz kendini aşağı attı. Bu adamı çocuklarını servise bindirirken görüyordum” dedi.

Haberin Devamı

Döndü Yücekaya da yaşadıklarını anlattı: Gece seslere uyandık. Polis evleri boşalttı. Dışardan çok iyi bir aileydi ama içerisini bilmiyoruz” diye konuştu.

Anne ve çocuklar defnedildi
Otopsi işlemleri tamamlanan anne ve 3 çocuğu, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Erkilet Mezarlığı’nda toprağa verildi.