Gazete Vatan Logo
Magazin Karısını hamile bırakınca Tamer'i sette dövdüm

Karısını hamile bırakınca Tamer'i sette dövdüm

Ve sonunda Deniz Uğur patladı! Arzu’nun hamile olduğunu duyunca Tamer’i sette dövdüm. İşte olay yaratacak açıklamalar

DENİZ UĞUR’DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!

Tamer ile ilişkimiz sanıldığı gibi 7 ay önce değil 2,5 yıl önce başladı. Bu ilişkiyi Arzu Balkan biliyordu. Kocasını tutabilmek için bile bile hamile kaldı Arzu’nun hamile olduğunu duyunca Tamer’i sette dövdüm. Bunu nasıl yaparsın diye. Bana ‘çok çok sarhoştum, Teksas’ta film çekiminde oldu, beni affet’ diye yalvardı

Ve sonunda Deniz Uğur patladı! Bugüne kadar Tamer Karadağlı ile ilişkisini gözlerden ırak sürdürmeye çalışan Uğur, kendisinden ayrıldıktan sonra adı Begüm Kütük ile aşk dedikodusuna karışan Karadağlı ve onun eski eşi Arzu Balkan hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu:

İlişkiniz boyunca “sahiplenilmeyen kadın” olarak anılmak sizi üzmedi mi?

Aşkımın daha doğrusu yaşadıklarımın arkasında duran sadece ben olduğum için insanların kafasında böyle bir düşünce oluşmuş olabilir. Ama bunların hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Ben bu defteri kapattım ve kimseye kızmıyorum.

Gururunuz rencide olmadı mı?

Olmuşsa da bunu ben kendi içimde halletim. Kimse için rencide edici bir şey söylemedim. Bana yapılan sözlü saldırıların hiçbirine cevap vermedim. O anlamda sonsuz bir sabrım var. Ama insanlar beni pişkinlikle suçladı. Halbuki bu benim Tamer’e sevgimden kaynaklanıyordu. Onun çocuğuna saygımdan kaynaklanıyordu. Bu yüzden sustum. Ortada mağdur edilen, haksızlığa uğrayan biri varsa bunu bizim yakın çevremiz benim ailem ve Tamer’in ailesi çok iyi biliyor.

Hiç isyan etmediniz mi?

Ettim etmez olur muyum. Siz olsanız etmez miydiniz? Ama ben bir insanın üzerinde baskı kurarak, ona kendi istediğim şeyleri yaptırmak taraftarı değilim. Hayal kırıklığına uğramışsam geri çekilirim ve o kitabı kapatırım. Böyle bir mücadeleye girmeyi kendime yakıştıramam.

Karşı taraftan bunun hesabını sormaz mısınız?

Bunların hesabını yapacak olan ben değilim. Ortada bir haksızlık varsa bunu ben Allah’a havale ediyorum.

Tamer Bey size gelecekle ilgili vaatlerde bulunuyor muydu?

Aslında bu sorunun cevabını size en iyi annem verir. Çünkü Tamer benim aileme öyle şeyler söyledi ki keşke bunu size annem anlatsa. Annem ve arkadaşlarım biliyor ki Tamer benimle bir gelecek kurmak istiyordu. Annemle yaptığı konuşmada “Sizin kızınız benim her şeyim. Bu hayatta benim için değer verdiğim iki varlık var. Biri Zeyno biri Deniz. Ben onu asla kaybetmek istemem. Her zaman yanında olacağım, kimsenin onu üzmesine izin vermeyeceğim. Ne olur bana güvenin” demişti.

Size evlilik teklifinde bulundu mu?

Tamer bana geçen yıl tek taş yüzük verdi. Tek taşın anlamı da belli. Ama daha sonra kendisine o yüzüğü iade ettim.

Kendinizi kandırılmış hissetmiyor musunuz?

Evet hissetim. Tahmin edemeyeceğin kadar çok ağladım, çok isyan ettim. Bunun niye arkasında durmuyorsun, bu sancılar ne zaman bitecek dedim. Çünkü Tamer bana demişti ki bizim üstümüze saldıracaklar ama ondan sonra bitecek herkes bu yeni hayata alışacak. Ama bitmedi. Bitmedi çünkü arada bir çocuk vardı ve bitmesi de istenmedi. İş şuna dönüştü. Ya Zeyno ya Deniz. Ben Tamer’e bunu çok net söyledim. Ben Zeyno ile rekabet edemem dedim.

O rekabeti Arzu Balkan mı yarattı?

Kesinlikle. Onun bunları yapabilecek ve daha neler yapabilecek biri olduğunu hem Tamer’in annesinden hem de onları uzun yıllar tanıyan arkadaşlarından öğrendim.

Annesi Arzu Balkan için ne diyordu?

Tamer’in annesi ayrıldığımızı duyunca ağlayarak beni aradı. “Siz nasıl ayrılırsınız” diyerek telefonda benimle 1 saat konuştu. “Ben seni kaybetmek istemiyorum, ben Tamer’i ilk defa bu kadar mutlu gördüm” dedi. Ben de onlara “siz hiç üzülmeyin, bu hayattır, bunlar gelip geçecek” dedim. Şimdi söyleyeceklerimi nasıl yazarsın ki ortada bir çocuk var bilmiyorum ama annesi bana aynen şunları söyledi. “Sen onun nasıl bir yılan olduğunu bilmezsin. Benim oğlumun hayatını mahvetti. Oğlumu maddi-manevi sömürdü. Ben oğlumun evine 6 ayda bir gidebiliyordum. Bunların senelerdir ne cinsel hayatı var ne de başka bir şeyi. Zeyno ile bize son dakika golü attı” dedi.

Peki Zeyno sizin ilişkiniz içersinde annesi tarafından hep kullanıldı mı?

Biz Tamer ile 2,5 yıldır birlikteyiz. Arzu her şeyi bile bile hamile kaldı. Bizim Tamer ile Yağmur Zamanı’ndan bu yana birlikteyiz. Tamer herkesin yanında uluorta “Ben eninde sonunda boşanağım, biz geçinemiyoruz ki” diyordu. Benim ilişkimiz boyunca nasıl bir baskı altında olduğumu tahmin edebiliyor musunuz? Sonra bir öğrendim Arzu hamile..

O anda tepkiniz ne oldu?

Tamer’i sette dövdüm. Sen bunu nasıl yaparsın diye. Bana dedi ki “çok çok sarhoştum. Teksas’ta film çekiminde oldu Deniz, ne olur beni affet. Bebek sağsağlim dünyaya gelsin bunu halledeceğim” dedi. Buyrun nasıl halletiğini de gördük.

YARIN

Uğur’u oğlunun hangi sözleri ağlattı?

Arzu, Deniz’den intikamını nasıl aldı?

Haberin Devamı