Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 90. bölüm fragmanında Narin ölecek mi-izle

Karagül 90. bölüm fragmanında Narin ölecek mi-izle

Fox Tv'nin sevilerek takip edilen dizisi Karagül de bu hafta tansiyon yükseliyor. Narin ölümle yaşam arasında ki ince çizgi de gidip geliyor. Karagül de Kenan ve Kendal arasında ki savaş giderek büyüyor. Karagül 90. bölüm ile ilgili tüm detaylar haberimizde

Karagül 90. bölüm fragmanında Narin ölecek mi-izle

İŞTE KARAGÜL'ÜN 90. BÖLÜMÜNDEN EN AYRINTILI DETAYLAR

Fox ekranlarının uzun soluklu dizisi Karagül kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan dizinin 90. bölümünde yer yerinden oynayacak. Çarpıcı sahneleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla dizi severleri etkilemeyi başaran Karagül yeni bölümünde; Ebru, öldü zannettiği oğlunun ölmediği şokunu yaşarken, Narin ölüm kalım mücadelesi veriyor. Kenan-Kendal arasındaki savaş ise Sibel'in oğlunun kaçırılmasıyla daha da büyüyor.

Yapımcılığını Avşar Film'in, başrollerini ise Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül 90. bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Fox Tv'de!Karagül yeni bölümünde; gerçeklerle yüzleşen Ebru, konağı birbirine katmaya devam ediyor. Bir yandan oğlunu kaybetmenin acısını diğer yandan bunca yıldır taşıdığı sırrın ağırlığını hisseden Narin ise canına kıyar.

Narin'i ölmek üzereyken bulan Baran yıllardır annesi bildiğini kadını hasteneye yetiştirir. Narin'i kurtaracak isim ise yıllardır oğluna hasret kalan isim Ebru'dur. Diğer yandan Kendal'ın kendini öldüreceğinden emin olan Sibel'i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

Konakta yer yerinden oynarken, Kendal ve Kenan'ın savaşı tüm şiddetiyle devam etmektedir. Annesi Fikriye'nin gömüldüğünü sandığı mezarı elleriyle kazan Kenan'ın öfkesi ziyadesiyle katlanmıştır. Kenan ince ince hazırladığı planını devreye sokar ve bu plan belki de, Kendal için en öldürücü darbe olacaktır.

KARAGÜL 90. BÖLÜM FRAGMANI