Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Sevda 8. bölüm fragmanında Nihan açıklıyor-izle

Kara Sevda 8. bölüm fragmanında Nihan açıklıyor-izle

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Sevda 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlan yeni bölüm fragmanı ile Kara Sevda büyük heyecan uyandırdı. Heyecan dolu Kara Sevda 8. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Kara Sevda 8. bölüm fragmanında Nihan açıklıyor-izle

Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı Kara Sevda yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu, Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi için heyecan dolu bekleyiş başladı. Yeni bölüm fragmanında Kemal ve Nihan'ın başbaşa kaldığı anlar heyecanlandırırken; Nihan'ın gerçekleri söylemeye hazırlandığı anlar, meraklandırdı.

Kara Sevda 8. bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkacak mı? Nihan, evliliğinin nedenini Kemal'e açıklayacak mı? Kemal ve Nihan'ı sürekli başbaşa yakalayan Emir ne yapacak? Kadrosunda Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor, Kaan Urgancıoğlu ve Barış Alpaykut'un yer aldığı Kara Sevda sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 2 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'de Star Tv'de!

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emir ve Nihan'ın mutluluğunu uzaktan izlemek, Kemal'in acısını da intikamını da kamçılar. Artık bu oyunun kuralı yeniden yazılacaktır. Kemal attığı ilk adımdan itibaren, Emir'le sonu gelmeyen çekişmesini başlatmış olur. Nihan ise hayatında daha fazla çekişme istemez. Kalbinin karışmasına engel olmak zorundadır ve çareyi Kemal'den uzak durmakta bulur.

Haberin Devamı

Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemal'den uzak durmanın kendi elinde olmadığını görecektir. Zeynep konusunda koyulan yasaklara rağmen Ozan Zeynep'in peşini bırakmaz. Ama yolunu kesen bu sefer ailesi değil, hiç tahmin etmediği biri olacaktır.

Emir, Tarık ve Zeynep'le bağlarını güçlendirmenin peşindeyken; Kemal'in Leyla'yla dostluğu, tarihi bir an yaşayacaktır. O andan sonra bağları ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecektir.

Kemal'in mücadelesi artık Nihan ve Emir'in yanı başında sürerken, Emir'in içinde taşıdığı şüpheler katlanarak artacaktır.