Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 36. bölümü ile bu akşam ekranlarda!

Kara Sevda geçtiğimiz sezon yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Her bölümünde yeni olayların ortaya çıktığı ve heyecanın bir an eksik olmadığı Kara Sevda’nın yeni sezonunda hayranlarını neler bekliyor? Merakla beklenen yeni sezonda Emir hastane’de zor günler yaşıyor Kemal ise parmaklıklar ardında zor günler yaşıyor. İşte Kara Sevda’ya dair merak edilenler ve 36. Yeni bölüm fragmanları…

Kara Sevda 36. bölümü ile bu akşam ekranlarda!

Kara Sevda geçen sezon yayınlanan her bölümü ile reyting llistelerini alt üst etmeyi başardı. Merakla beklenen dizinin 2. yeni sezonu bu akşam başlıyor. Star TV ekranlarının başarılı yapımlarından Kara Sevda’nın yeni sezonunda hayranlarını ne gibi gelişmeler bekliyor? İşte Kara Sevda’ya dair merak edilenler…

Star TV ekranlarında yayınlanan ay yapım imzalı Kara Sevda dizisi yeni sezona bomba gibi dönüyor. Yaz tatilinin ardından bir araya gelen Kara Sevda'nın oyuncuları, yönetmen Hilal Saral ve teknik ekip yeni sezonu pasta keserek kutladı.

KARA SEVDA 36. BÖLÜM 2. TANITIM FRAGMANI

KARA SEVDA 36. BÖLÜM TANITIM FRAGMANI

KARA SEVDA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kara Sevda'nın sezon final bölümünde; Nihan'ın (Neslihan Atagül) hamile olduğunu öğrendikten sonra ikiz kardeşi Ozan'ın (Barış Alpaykut) gizemli bir şekilde ölmesi ayrıca Kemal'in (Burak Özçivit), Emir'i (Kaan Urgancıoğlu) vurarak elini kana bulaması izleyenleri etkilemişti. İkiz kardeşi Ozan'ı kaybeden ve sorumlusu olarak Kemal'i gören Nihan yayınlanan tanıtımda; ailesiyle birlikte yaşadığı, kendisi için adeta hapishaneye dönen konağı ateşe vermişti. Geçmiş hayatını yangınla geride bırakmak isteyen Nihan, hayatında yeni bir sayfa açacağının ilk sinyalini vermiş oldu.

Haberin Devamı

Birçok soru işaretiyle ara veren dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Kemal ve Nihan artık iki düşman mı?, Emir yaşıyor mu?, Kemal hapse mi girecek?, Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutan Nihan, hamile olduğunu ona söyleyecek mi? gibi soruların cevaplarını izleyenler büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni sezon öncesi en çok merak edilen soru ise merak edilen ise Nihan ve Kemal'in büyük aşkı savaşa mı dönüşecek?

KARA SEVDA SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

OYUNCULAR VE YAPIM

Yapım: Ay Yapım

Yönetmen: Hilal Saral

Senaryo: Anıl Eke & Özlem Yılmaz & Burcu Görgün

Oyuncu Kadrosu:

Kemal: Burak Özçivit

Nihan: Neslihan Atagül

Emir: Kaan Urgancıoğlu

Leyla: Zerrin Tekindor

Önder: Kürşat Alnıaçık

Galip: Burak Sergen

Hüseyin: Orhan Güner

Haberin Devamı

Vildan: Neşe Baykent

Ozan: Barış Alpaykut

Asu: Melisa Aslı Pamuk

Fehime: Zeyno Eracar

Zeynep: Hazal Filiz Köse

Tarık: Rüzgar Aksoy

Banu: Çağla Demir

Salih: Gökay Müftüoğlu

Yasemin: Nihan Aşıcı

Hakkı: Metin Coşkun