Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Ekmek 29. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Kara Ekmek 29. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Atv'nin sevilen dizisi Kara Ekmek cuma akşamı yepyeni bir bölüm ile izleyiciyle buluşacak. Kara Ekmek 29. bölüm fragmanında Asiye'yi bekleyen güzel bir sürpriz vardır. Kara Ekmek 29. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kara Ekmek 29. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

KARA EKMEK 29. BÖLÜM FRAGMANI

Kendisini öldürmek isteyenlerden, hastaneden kaçarak kurtulan Taylan'ın bir karar vermesi gerekmektedir. Gizlenecek ya da ortaya çıkacaktır. Dayısının yaşadığını öğrenen Çetin, Taylan'a sert çıkar. İkili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken, bu durum Asiye'nin Çetin'le olan ilişkisini de etkileyecektir.

Bebeğinin öldürüldüğünü düşünen Asiye, Aslan'a silahı doğrultmuş ateşleyecekken duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Çiçek hayatta ve hiç ummadığı birisinin yanında güvendedir. Taylan'ın öldüğünü sanan Ömer Belenoğlu ailesinin reisliğine soyunurken, Hale'yse kocasının mirasçısı olarak yeniden yalıya yerleşir. Her ikisi Asiye'yle karşı kalırken, beklenmedik sürprizler olayların seyrini değiştirecektir.

Mahalle tarafındaysa, eğer boşanmayı kabul ederse Pervin Salim' le ilgili şikâyetini geri çekeceğini şart koşar. Diğer taraftan Mine, Çetin'den duyduklarıyla büyük şok yaşar.

KARA EKMEK SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Asiye, kızının Semra'nın kucağında nasıl bir sona gittiğinden habersiz umutla aramaya devam etmektedir. Tam da Çetin yanındayken gelen telefon dengeleri bir kez daha değiştirir. Asiye çok daha büyük bir sırrın ve yalanın içine girmiştir bile. Ömer ise kurduğu planın kusursuz olduğunu düşünürken Canan elindeki son kozu oynar. Kaydettiği telefon konuşması onun tek kurtuluşu olacaktır.
Aslan, Asiye'ye biraz daha yakınlaştığını düşünürken görenleri şok edecek biri onun oyununu bozar. Asiye ise bugüne dek yaşadığı acıların nedeni olarak gördüğü kişinin karşısındadır... Üstelik de Asiye olarak!

Haberin Devamı