Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Nisan Perşembe

Kanal D’nin tarih kokulu dizilerinden birisi olan Vatanım Sensin yayın akışında Perşembe akşamları yer buluyor. Vatanım Sensin dizisinin 25. Bölümüne ait fragman yayınlandı ve böylece yeni bölümde neler olacağı belli olmaya başladı. Yeni bölümde Leon’un Yunan ordusuna ihaneti orduya çıkıyor. Peki Leon’a ne olacak? Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 27 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00 Kanal D ekranlarında!

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Nisan Perşembe

Vatanım Sensin dizisine ait 25. Bölüm fragmanları yayınlandı. Yine heyecanlı olaylara yer verildiği yeni bölüm fragmanlarına bakıldığında Leon’un ihanetinin ortaya çıktığı görülüyor. Peki Leon’un ihanetine karşılık cezası ne olacak?

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Silahlara ve gönderilen yardımlara Leon’un izin verdiğini Komutan Vasili öğrenir ve bu durumu Veronika ile paylaşarak ne kadar üzüldüğünü belirtir. Fakat Yunan ordusuna ihanet etmenin cezası vardır ve Vasili bunu gerçekleştirmek zorundadır.

Teğmen Leon da diğer bir taraftan Hilal’e İzmir’den kaçacağını söyler. Hilal de bu durumu abisine belirtir. Ali Kemal, Leon’a yardım etmeye karar verir. Fakat Mehmet’in buna izin vermeye niyeti yoktur. Abisini öldürmüş olan adamın kaçmasına izin vermek istememektedir. Leon ve Mehmet arasında kalmış olan Hilal ise çoktan seçimini yapmıştır. Şehirde Teğmen Leon için arama emri çıkarılır.

Diğer bir taraftan da İngiliz ajanı Hamilton’ın başlattığı savaş Mustafa Kemal’in kulağına gitmiştir ve sonrasında Mustafa Kemal, Misak-ı Milli için harekete geçer. Mustafa Kemal’in İzmir’e yollamış olduğu Milis Müfreze Komutanı ve Cevdet karşı karşıya kalır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alaşehir’e gönderilecek olan sandıkların yolda kontrol edilmesi gerekmiştir ve bu görev de Teğmen Leon’dadır. Yüzbaşı Yakup ve Mehmet çıkabilecek her türlü tehlikeye karşı Cevdet’in ailesini koruyacaklarına söz vermiştir. Leon silahları görmesine rağmen bir şey söylemez ve silahların götürülmesine izin verir. Görevinin karşısında kalbine mağlup düşmüştür.

Batı Cephesi Komutanı olan Ali Fuat Paşa’nın emri ile silahlar Alaşehir’e sağ salim ulaşır. Milli Mücadele yolunda en önemli adımlardan birisi gerçekleşmiştir.

Silahların ulaştığı haberi de İzmir’de yayılmıştır. Vasili ise bu durumun sorumlusunu bulmak için çalışmalar yapmaktadır. Şüpheler ise Azize’yi göstermektedir.

İngiliz ajan Charles Hamilton silahların gönderildiği haberini alınca bunu talihsizlik olarak değerlendirir. Mustafa Kemal’in giderek güçlendiğinin farkındadır ve bundan dolayı hedefi başka yere çekmek istemektedir. Tevfik ile yaptığı iş birliği ile kuvvacıları hedef almıştır.

Haberin Devamı

Yeni bölüm ve daha fazlası 27 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!